Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szül augusztusban?

Ki szül augusztusban?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.

Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?

márc. 3. 10:48
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/186 anonim ***** válasza:

Sziasztok, #109 vagyok

Vegul hetfon hazakertem magam. Semmi nem indokolta a bentmaradast, a babammal minden rendben, lelkileg viselt meg az egesz. Az, hogy harapofogoval kellett kihuzni az orvosokbol, hogy megis mi van. Az 5 nap alatt megvizsgaltak 5-en, mindenki mast mondott, de semmi eletveszely. Vegul kideritettem, a kulso meretei (combcsont, fejkorfogat, haskorfogat stb) alapjan mondjak kisebbnek. Allitolag tolem nem is varnak 4 kilos babat, egy masik doki 2800 grammra tippelt. Hat, az annyira nem kicsi, hogy baj legyen.

Magzatviz rendben, koldokzsinor aramlas rendben, ctg olyan amilyen, korhaz elott es utan nagyon aktiv, bent nem igazan akart mocorogni. Legkozelebb kedden kell mennem ultrahangra es ctg-re, onnan meg 4 nap lesz a kiirtig. Meglatjuk.

Tobbiek?😇

aug. 9. 17:54
 122/186 anonim ***** válasza:
Egyben vagytok még csajok? :)
aug. 13. 16:47
 123/186 A kérdező kommentje:

Én tegnap megint sírva jöttem ki a dokitól.😂

Vasárnap be kell feküdnöm, hétfőn indítani akarnak, mert ők azt szépen beosztották maguknak, ellenvetésnek nincs helye. Én meg nem egyezem bele indok nélkül.

Tökéletes volt az NST-m, uh-n is minden. Pénteken újra mennem kell, de nem érdekli őket az eredmény, attól függetlenül is indítanak hétfőn. Hát, ha akkor se indokolja semmi, akkor majd szólok, hogy hozzák magukkal a TEK-et is, itthon leszek, mert én magamtól a kórház közelébe se megyek vasárnap megindult szülés nélkül.

#121! Nem egy kórházba tartozunk véletlenül?😂

Ja, nem, a miénkbe nem szoktak befektetni, mert akkor dolgozni kéne.

aug. 13. 17:26
 124/186 anonim ***** válasza:
20%

Még mindig nincs kész a lakás vagy mi bajod van? Nyilvan az orvosok jobban tudjak mi a jobb nektek.

De majd imadni fognak ha ilyen kotekedo vagy veluk szemben is.

aug. 13. 18:31
 125/186 anonim ***** válasza:
29%
Neked ott annyi lesz ilyen hozzáállással
aug. 13. 18:37
 126/186 A kérdező kommentje:
Aki negatív kritikát szeretne írni (háttér információ nélkül egyébként), az megteheti, de legyen olyan kedves, hogy vállalja a "számát".
aug. 13. 18:53
 127/186 anonim ***** válasza:
100%

#121 vagyok, nekem holnap megint be kell fekudnom, de szo sincs inditasrol, pedig en mar tullennek rajta.

Kerdezo, szivesen cserelnek veled. Az a kivansagom, hogy holnap amikor befekszek, inditsanak, es legkesobb hetfon engedjenek is haza. Szoval en lennek a helyedben.

aug. 13. 18:55
 128/186 A kérdező kommentje:

#127! Akkor cseréljünk, légyszi!🙏 Én benne vagyok.

#124 is te vagy?

aug. 13. 18:59
 129/186 anonim ***** válasza:

Én a 122 csak szimpla olvasó vagyok egyébként, jó titeket olvasni így az elejétől :)

Kérdező : ez a protokoll, egyébként van valami oka, hogy nem szeretnéd az indítást? :)

aug. 13. 21:25
 130/186 A kérdező kommentje:

#129! Ez a protokoll. Jóval több is az indítás és a programcsászár ott, mint ami indokolt lenne, most meg így, hogy nyár van, szabadságolások és most még hosszú hétvége is jön, gyakorlatilag mindenkit indítanak vagy császároznak, senkit nem ismerek, akit nem. Csak ugye, vannak köztük olyanok is, akik maguk kérik, vagy örülnek is neki.

Azért nem akarom, mert tökéletes minden értékem, semmi nem indokolja és mivel nem érem el a 40.hetet akkor és egyelőre semmi jele, hogy a gyerekem előbb szeretne kijönni, aljas dolognak tartom, hogy a lehetőséget is elvennék tőle, hogy a saját tempónkban a legtermészetesebb módon csináljuk végig.

De inkább kérdezd #124-et, ő nyilván jobban tudja, miért akarnak indítani és mi a jó nekünk 😉

aug. 13. 21:35
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!