Ki szül augusztusban?
Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.
Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?
Nagyon melegem van, szarul alszom, dagad a bokam, allandoan pisilnem kell es eg a gyomrom. Legszivesebben mar megszulnek. Kapom a riogatast, hogy hat mivel meg nem fordult be a kislanyom, lehet csaszar lesz. Engem valahogy nem erdekel, meg amugy is van meg ideje, meg 6 het van a kiirt datumig. De legalabb mar mindent beszereztunk amit szerettunk volna. Talan meg 1-2 dolog maradt ki, viszont azok nem letfontossaguak.
Remelem nalatok jobb a helyzet.😁
Nálam berobbant a fészekrakó ösztön. Ki is használtam... Lecseréltem a lánykám ruhatárát végre (eltettem a kinőtt rucikat, elővettem a nagyobbakat), előtúrtam a babaruhákat, behánytam egy helyre amiket majd mosni kell. Elkezdtem kitalálni a babasarok berendezését, összeírtam mik hiányoznak, elkezdtem bevásárolni.
Mostmár a kórházi táskához is vettem ezt-azt, 2-3 héten belül az is bepakolódik.
Leselejteztem egy csomó cuccot, meg megvettem egy csomó más feleslegeset... :D Teljesen beindultam.
Amúgy haldoklom a melegben, nem tudok aludni, állandóan pisilnem kell, ég a gyomrom, dagad a kezem és a lábam, ki-be kapcsolhatom a klímát, mert nem bírom, de melegem van... node minden szuper. :)
Légyszi, azt is írjátok oda, hányasok voltatok 😁
"Nagyon melegem van, szarul alszom, dagad a bokam, allandoan pisilnem kell es eg a gyomrom."
Dettó. Nekem mondjuk a meleggel van a legkevesebb bajom. A többi viszont már hónapok óta megvan, nálam nagyon korán kezdődtek. Mondanám, hogy megszoktam, de inkább csak megtanultam vele együtt élni. Az újabb csodám ugye a GDM, amivel nem értem, mi van, mert eszem szinte össze -vissza(na, jó egy kicsit visszafogottabban, mint előtte), de egyszerűen nem tudok rosszat mérni. Az összes értékem tökéletes. A dietetikus is azt kérdezte, nem lehet, hogy elírták a leletét?😂
Az én kisfiam se volt befordulva. Legutóbb ugye faros volt, de mostanában inkább fent érzem, szóval hátha. Mindjárt jól rajta is kapom. Azt találtam ki, hogy megdopplerezem szegényt(utálja) és ha megtalálom a szívét, kikövetkeztetem, hol van a többi része 🤣 Az uh.még túl messze van.
Én szülni továbbra se akarok még se császárral, se sehogy. Továbbra is káosz van, egyre nagyobb. Nekem a fészekrakó ösztön abban merül ki, hogy tiszta ideg vagyok, mert semmi nincs kész és álmomban is lakást felújítok. Ettől aztán reggelre jól el is fáradok. Jövő héten megpróbálom megcsinálni az ő szobáját. Legalább az legyen kész🙏
Amúgy majdnem mindene megvan, csak helye nincs☹️ A kórházi csomagba valók is kezdenek nagyjából összeállni, nem sok minden kell már bele, de még nem raktam össze. Viszont vettem hozzá bőröndöt 😂
37 hetes vagyok, aludni én sem tudok + hányingerem van, szinte minden nap rövidebb - hosszabb ideig. Ennek ellenére mindent is meg tudnék enni. Már nem is mérem magam.
Egyelőre semmi jelét nem mutatja a kisasszony, hogy mostanában jönni akarna, pedig már 3390 g. Mondjuk én mondtam neki, hogy várja meg jövő hét hétfőt, utána már bármikor jöhet. 😀
Egyedül a babakocsit várjuk még, kb 1.5 hónapja, elvileg azt ígérték a héten megjön. Biztos ő is erre vár.
Kórházi táskák bepakolva nagyjából, több cucc kell, mint egy hetes nyaralásra. 😶
Összeségében, alapvetően jól vagyok, de már jövő héten nem bánnám, ha megszülnék, szeretnék túl lenni rajta.
Mindenkinek kitartás, a hátralevő hetekre. 😊
11,13,57,70 válaszoló voltam 😀
#94! Érdekes, hányinger mostanában nálam is volt egyszer-kétszer, főleg reggel. Lehet, most pótolja a kimaradt 1.trimesztert.😂Gondolom, olyankor beletaposhat a gyomromba, vagy fogalmam sincs.
Nekem babakocsim pont van, csak ki kéne próbálnom, hogy működik, mert azt se tudom, eszik-e, vagy isszák. Meg ugye ahhoz kéne akkora hely, ahol össze tudom rakni🤣
Hú, 3390 az szép nagy. Én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy az enyém mekkora, meg persze, hogy befordult-e végre.(A doppleres tervem nem jött be, eléggé lent találtam pulzust, de jobb oldalon 😕 Még az is lehet, visszament harántba.) De nekem még majdnem 2hetem van a 36.heti uh-ig.☹️
Te kaptál kórházi listát, vagy honnan pakoltál?
Könnyű szülést neked és mindenkinek! Feltétlenül írj, ha megvan a baba!( Ez mindenkire vonatkozik 😁)
Sziasztok. Augusztus 22-re vagyok kiírva. Hát pár alkalommal én mar azt hittem menni kell, görcseim vannak elég sűrűn. Szóltam a dokinak, minden zárva volt ez volt olyan 2 hete kb. De ma mostmár ènis megyek, és mindent megveszek a korházba, ès csomagolok. Jövő hèt csütörtökön megyek megint orvoshoz 35 hetes leszek azon a napon. Nagyon èrzem mostmár a vègèt.Èn Szerbiában èlek, nekünk itt más a kórházi csomag, meg a babának is más amit kell vinni. Babának: 1 csomag pampersz, popsi törlő, popsi krèm, titokban+cumi (nem èpp kedvelik, de viszek minden esetre 😁) ennyi ami a babának kell, mikor jövünk haza, akkor hozzák a hazahozós ruhát, polyát,meg a babahordozót. Ruhát ott biztositanak, nem lehet a saját ruhájában.
Anyukának: hálóruhák, köpeny, hálósbugyi, hálósbetèt, törölköző, törlőkendő, wc papir, tusfürdő, fogkrèm, fogkefe. Meg aztán a dokumentumok, amit nem tudom mèg kb se hogy mi kell, azt majd mèg meg kell èrdeklődnöm.
Én főként a kórházi lista alapján csomagoltam, általában szokott lenni a kórházaknak + amit még tik tokon láttam és hasznosnak gondoltam.
Hányingerrel továbbra is küzdök, szerintem már szimplán nincs neki elég hely és nyomja a gyomrom.
Nekem már 28. Hét óta be van fordulva, ettől függetlenül továbbra sem érzem semmi jelét, hogy mostanában kijönne. 😀
#99! Mérd, az a tuti!
Nekem még csak 2x volt jóslóm, de mindkétszer túl álmos voltam ahhoz, hogy felkeljek miatta. Gondoltam, ha komolyra fordulna, csak nem tudnék szundikálni🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!