Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szül augusztusban?

Ki szül augusztusban?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.

Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?

márc. 3. 10:48
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/186 anonim ***** válasza:
Elaludtam vègül, de fel keltem többször is, fájt egèsz vègig. Mist is arra èbredtem hogy görcsölök.
júl. 30. 08:11
 102/186 anonim ***** válasza:
100%
Én 36. hétben vagyok. Hogy őszinte legyek, én most nagyon kivagyok, a tegnap estét végig sírtam. Az elmúlt 1-2 hétben nagyon sokat görcsöltem, plusz a 2 évesem beteg volt, hol miatta nem aludtam, hol magam miatt keltem (itt fáj, ott zsibbad, pisilni kell, ég a gyomrom). Erre hétvégére engem is utolért a lányom nyavajája és sokkal durvábban kiütött engem, mint őt. Taknyom nyálam egybefolyik, borzasztóan fáj a torkom, kezd a fülem is, olyan köhögőrohamok jönnek rám, hogy a végén hányok és azt érzem meg fogok fulladni... Közben próbáljam életben tartani a lányunkat, de a testemet alig bírom vonszolni, nem tudok beszélni. Nagyon nagyon elegem van. Vissza akarom kapni a testemet, de közben rettegek, nehogy beinduljon a szülés és ilyen torokkal, köhögéssel kelljen szülnöm. Nagyon elegem van...
júl. 30. 10:40
 103/186 anonim ***** válasza:

Az utolsó hetekben gyengül az immunrendszer

Én is és sok ismerősöm taknyosan mentünk szülni..

Kitartást!

Azért ne készüljetek annyira még szülni,van bőven idő. Oda bent van még jóhelyen.

júl. 30. 11:57
 104/186 A kérdező kommentje:

Nekem ez az egyik legnagyobb félelmem, hogy, hogy látom el a gyereket, ha egyszer nagyon beteg leszek. Jobbulást #102!

Én végre befejeztem a gyerekszoba festését, de a konyha még hátra van☹️ Nagyon lassan haladok, mert kint festik a homlokzatot, alpinisták lógnak az ablakban. Így csak akkor tudok ablakot nyitni, ha elmentek és hétvégén. Tehát csak akkor festek. Még jó, hogy az ablak külső festésébe és pucolásába nem fektettem túl nagy energiát, mert tegnap telenyomták glettel🤦🏽‍♀️ A gletteléshez én hívok szakit, mert beláttam, hogy az egyedül nem fog menni. De ha legközelebb minden órás terhesen akarok lakást festeni, légyszi, lőjetek agyon😂

Éjszaka még ügyeleten jártam, mert a felújítástól, létrázastól, cipeléstől semmi bajom, de a szemétlevitel kifogott rajtam🤦🏽‍♀️ Már először is megcsúsztam valamin, de azt még kivédtem, aztán mentem még egyszer és olyan hátast dobtam ugyanott, hogy öröm volt nézni. Mint Magdi anyus a Barátok köztben, ha mond ez valakinek bármit.😂 Végig szántottam azt a lépcsősort. Mostmár legalább azok a testrészeim is fájnak, amik eddig nem. Felhívtam a kórházat, hogy a hasam nem sérült, nyugtassanak meg, ettől nem lehet baj, vagy mire kell figyelnem. De behívtak, hogy inkább fölöslegesen nézzék meg, mint baj legyen. Meg kérdezték, hogy érzem-e, de akkor már órák óta nem éreztem, hisz aludt. Persze út közben már kapálózott, hogy nem akar menni😁

Na, és akkor reggel jött a védőnő. Hát, lenne min kiakadni, mert olyan lakás, mint egy bútorraktár atomtámadás után, de neki a kiságy a mániája. Hogy nincs összerakva. Nem értem a pánik okát. Igazából 2 fájás között össze tudnám rakni, ha arra lenne szükség, de mivel a szobája még szellőzés alatt, máshol meg nem fér, nem erőltetetem. Mondta, hogy látja, én nem aggódom halálra magam. Miért tegyem? Én nem szülök holnap, aggódjon az, aki szül 😂 Mindig ez a, "de ha előbb jön..." Majd akkor kell átjutni a folyón, ha odaértünk. Én már amúgy is lezsíroztam a gyerekkel. Még nem szülünk.😁

júl. 30. 12:44
 105/186 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. #9 vagyok meg a nemtudom hanyadik meg a #91. is😀

Mult het kedd elso ctg, minden rendben. Ma szinten.

Aztan ultrahang szerint 3 hettel kisebb a magzat, fekudjek be holnap “par napra” hogy megnezzek mi a baj. Nem voltam eleg ideges az elejen, amikor ugy volt down-os, es magzatviz mintavetelre kellett mennem. Nem, most ez.😑

Kerdeseim a kovetkezok, hatha volt valaki hasonlo helyzetben:

Ilyenkor mi tortenik, tudja valaki? Milyen kimenetel varhato? Meg is indithatnak? Mi alapjan 3 hettel kisebb? Sulyt es hosszt nem becsultek (eddig sem), csak fej-has-combcsont stb. Azon “szabvanymeretek” alapjan kisebb?

Azt mondtak cuccokkal menjek, ez a szuleshez osszekeszitett holmit takarja? Be van mar a borond pakolva.

júl. 30. 13:59
 106/186 A kérdező kommentje:

#105! Saját példával nem tudok segíteni, mert engem meg azért csesztetnek, mert 2 héttel nagyobb.

De volt egy lány, úgy, mint te, csak neki már kb. huszon x hetesen észrevették és kint figyelték. Nem fektették be rögtön, de mivel a lemaradás nem csökkent, hanem nőtt, a végén már igen. Kicsit előbb indították, kint megnőtt😁

Szerintem úgy készülj, hogy nem biztos, hogy kiengednek már egyben. Figyelik, hogy változik, ha kell kapsz tüdőérlelőt, de ha nem jut el hozzá a tápanyag ellátás és úgy látják, kint jobban fejlődne, indítani fognak. Ne ess kétségbe, az az ő érdeke, hogy ott legyen, ahol jobb neki. Ha kint, hát, kint. Már akkor se lenne baja, ha most születne. Érettek már. Kitartást neked is!🤞

júl. 30. 14:54
 107/186 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű napi 1-2 ctg, uh, vérnyomásmérés, esetleg áramlásmérés vár rád, semmi több. Szurkolok és kitartás!

Inkább legyek beteg, minthogy idő előtt kórházba kelljen mennem, máris jobban van a lelkem (tudooom, bocsi)! :') 102 voltam

júl. 30. 15:36
 108/186 A kérdező kommentje:
#107! Igen, én is kezdem értékelni a törött farkcsontomat😂 Na, jó, nem, de így nyomorékon azért még csak tudok valamit csinálni a lakásban. Kórházból ez esélytelen lenne. #105 viszont már kész van mindennel. Úgy látszik, mindenki olyan szívást kap, amivel még pont elbír.😁
júl. 30. 16:53
 109/186 anonim ***** válasza:
66%

Sziasztok, ismet #105. vagyok.

Szerda ota itt vagyok. Kapok infuziot, vasat, doxiumot, clexant. Napi 2 ctg, aramlasmeres, uh, vernyomasmeres stb.

A ctg inkabb nem jo mint igen, nem akar nyomasra produkalni a kisbabam. Otthon, gepek nelkul kirugta a haz oldalat. Amiota itt vagyok, alig mozog. Szerintem erzi, hogy nem jo nekem itt.

Csak eppen senki nem mond semmit, hogy van e baj, vagy nincs. A szulesznokkel beszeltem, orvos semmit nem mond. Szerdan meg penteki hazaengedesrol volt szo, csutortotok meg mar hetforol, tegnap meg arrol, hogy szulesig nem mehetek haza. Ami lehet meg 2 nap, meg 2 het is. Annyit biztosan nem fogok itt fekudni.

Mar azt sem bannam, ha meginditanak, vagy megcsaszaroznanak, nem erdekel. Idekint jobban meg tudnak vizsgalni a kicsit, mi a baj, eddig csak talalgatunk meg tippelgetunk. Nem jo ez igy.

aug. 3. 08:39
 110/186 anonim ***** válasza:
Hogy vagy utolsó és többiek?
aug. 7. 12:19
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!