A párommal már egy ideje próbálkozunk a baba témával. Augusztus 8-án kellett volna hogy megjöjjön. Azóta sincsen semmi. Hasam alja fáj, mint akinek meg akar jönni. A mellbimbóm nagyon érzékeny.Más tünet egyenlőre nincs. Szerintetek tesztelhetek?
Köszönöm a válaszokat :)
Persze tudom, hogy lehet pozitív is.
Valamelyikőtök járt már hasonló cipőben?
Egyébként, a párom már nyaggat, hogy csináljunk tesztet, szóval lehet hogy igazatok van. :)
Ha nem akarsz csalódni én még várnék picit.
A nőgyógyász azt szokta mondani hogy 1 het késés utan erdemes csinalni.
Nekem ha terhes voltam mensi előtt 4 nappal + volt a tesztem, 1 hét műlva meg m@r leugrott a 2.csík
Tesztelhetsz b@rmikor, ha terhes vagy ott lesz a 2.csík,ha nem akkor meg lehet meg is jön.
Saját friss tapasztalat: tegnap kellett volna megjönnie, mostanában nagyon pontos amúgy. Görcsöltem is, hajnalban felkeltem többször rá. Már kb temettem ezt a hónapot is. Mi is próbálkozunk...
Majd ma reggelre nem volt vérzés. Csináltam tesztet. Kb pislogni se volt időm, megjelent a 2 csík, igaz hogy a második halványabb volt az elején, és volt pár pillanat, míg azt hittem, hogy haluzok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!