Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Enyhe alhasi görcsök, megnövek...

Enyhe alhasi görcsök, megnövekedett folyás mennyiség illetve haskeményedés okozhat gondot ebben a szakaszban?

Figyelt kérdés
26. Hétben járok, sokszor keményedik a hasam pár napja, illetve ma enyhe görcsöket is tapasztalok, hüvelyfolyásom is egyre több. Baba rengeteget mocorog, ő jól van. Ezt megoldja a magnézium vagy inkább menjek dokihoz? Valaki tapasztalt hasonlót?

ma 15:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor mindig első a magnézium és a pihenés. Ha arra sem múlik, enyhül, akkor megnézhetnek. Alapvetően normális, most felmelegedés van face csopikban is panaszkodnak a kismamák, görcsök, keményedés... ez ilyenkor normális. Én tegnap haldokoltam 35 hetesen, kb 5 percenként keményedtem órákon keresztül.

Ha nincs vérzés vagy fetrengős rendszeres görcs, akkor felesleges bemenni az ügyeletre.

Kitartás :) Pihenj és emelj a magnézium adagján. Most abban az időszakban vagy, amikor nagyon intenzíven kezd dolgozni a baba, sok fájdalom érhet ezalatt az időszak alatt :)

ma 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!