Második trimeszteri haskeményedés mennyire fájt nektek? Mikor szokott jelentkezni?
Észrevettem, hogy vagy pisilés közben jelentkezik, vagy pedig szorulás közben. Sajnos vizelet gondjaim vannak, és erőlködnöm kell közben, pláne a vége felé, és erre az erőltetésre jelentkezik, nagyon fáj, utána csak görnyedten tudok menni, illetve még percekig feküdnöm kell, mert még mindig fáj a pocakom. Voltam dominál, a Baba rendben van, magnéziumot iszom ilyenkor mindig. Gondoltam arra is, hogy a pisimmel van gond, de ott is minden negatív.
Valakinek hasonló/megnyugtató tapasztalat?
16hkm
Nekem csak délután keményedik, feszül be a hasam, sok séta után.
Most vagyok lassan túl egy köhögős víruson. 3 napig nem aludtam és annyit köhögtem, hogy izomlázam lesz, fájt a rekszizmom is. Érdekes a hasam így nem keményedett, baba vidáman elvolt.
Ilyen kis terhességnél, ahol tartász nem hiszem, hogy keményednél. Nem lehet, hogy a méhed érzed? A méhszalagok tudnak úgy megfeszülni, hogy fájjanak, pl ülésből felállásnál, és utána bizony percekig tud feszülni fájni. Ez leginkább alhasban és ott is gyakran jobb vagy baloldalon jelentkezik. Nem ezt érzed inkább? A keményedést később majd fent teljes hasban lehet érezni. Mintha valami kifelé nyomná magát a hasból. Feszít és olyan, mintha felakarna robbanni.
A pihenés amúgy minden ilyen jellegű fájdalomra jó, sokszor 10 perc elfekvés is sokat segít.
Jó egészséget.
25hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!