Hogy viselkedett a párotok veletek a terhesség alatt? Együtt maradtatok a nehézségek ellenére?
Milyen volt köztetek a kommunikáció, szexuális élet, érdeklődés. Aggódom, nincs mélyebb beszélgetés köztünk, jól esne együtt tervezgetni, beszélgetni, megbeszelni, hogy hogy legyen a szülés, a felépülés ideje alatt mi lesz, mit gondolunk a gyermekkel kapcsolatos témákról, a szexuális életünkről sincs beszélve, nem tudom, hogy ő most hogyan látja a testem, nincsenek pozitív megjegyzések, így azt gondolom nem vagyok neki egyáltalán vonzó már. Próbáltam nyitni, de általában semmi eredménye nem lett. Nem kezdeményezi, hogy mondjuk csináljunk pár képet, pedig jól esne, olyan mint ha nem szeretné megörökíteni ezeket a pillanatokat.
Vannak olyan beszolasai vagy poénnak szánja igazából nem tudom, mert nekem nem vicces, az, hogy a tartalmi lényege, hogy én az utcára kerülök a gyerekunkkel vagy nélküle.
Sok problémája van a közös alvással, sokat mocorgok, járkálok pisilni, ilyesmi, és félek, hogy mi lesz a babánk mellett, ettől csak több mocorgas , hang és fény lesz.
Szeretnék vele mélyebben beszélgetni ezekről, de már nem tudom hogyan nyissak, mert az eddigi próbálkozásaim sikertelenek.
Nyugtalanítanak dolgok, és ezeket vele kellene megbeszelni, hiába adom ki valahogy magamból, mivel amit vele kellene megbeszelni nem tudom.
Mióta vagytok együtt? Ő is akar gyereket?
Hogy a kérdésedre válaszoljak, normálisan viselkedett velem, ugyanúgy, mint addig, és persze, hogy együtt maradtunk, mindketten akartuk a gyereket, házasok voltunk, együtt éltünk stb. Egy biztos kapcsolatban lettem terhes.
Bennem 1 kérdés merült fel.
Miééééért? Miért kellett egy ilyen kapcsolatba gyerek?
Ha most nen tudtok beszélgetni, elötte sem tudtatok. Milyen kapcsolat az, ahol az egyik nem tudja megkérdezni a másiktól, amit akar?
Utcára fogsz kerülni? Ez is mi?
Mi meg tudtunk mindent tervezni, beszélni. Mindent. És még így is nehéz volt a szülés utáni pár hét.
Mi lesz, ha nálatok meglesz a baba?! Szinte tétet tennék rá, hogy egyedülálló anya leszel
Millió intő jel, hogy rossz kapcsolatba vállaltál gyereket.
A kommunikáció alapnak kellene lennie.
Nem azon múlik, hogy hány fotót készítetek (szerintem két terhesség alatt ha 2 fotó készült rólam, akkor sokat mondok, mégis 20 éve együtt vagyunk és 10 éve vagyunk szülők), hanem hogy mennyire tudtok őszintén kommunikálni.
Na szép. Ezt meg úgy hívják, hogy gazdasági bántalmazás. Kiszolgáltatott helyzetbe hoz, visszaél a fölényével, ijesztget. Csodás férj. Valószínűleg csodás apa is lesz. Irónia.
Gyűjts titokban arra, hogy külön mehess! Kérj segítséget!
Ha már nem gondolkodtál előre. Gyereket biztos sajat jövedelemre kell vállani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!