Második terhességed alatt hogy viselkedett veled a férjed?
nálunk fordítva volt
első terhességem alatt kb. le se szart 😕mivel teljesen be volt parázva, nem terveztünk gyereket...teljesen meg volt ijedve, szülésután ez teljesen megváltozott
minta apa lett 😊
most várjuk a kishugit,ő tervezett baba
nagyon sokat segít! teljesen átvállalta a kisfiunk fürdetését, szónélkül besegít mindenbe
nyilván ő is megszokott kérni dolgokra, de ennekellenére figyelmes
Ugyanolyan, mint amikor az elsőt vártuk. Örül, ha főzök (7/6 nap meg is csinálom), de nem tragédia, ha havi 2-3 alkalommal pizzát rendelünk. Természtes, hogy én vagyok a naggyal egész nap, de este átveszi, hadd fújjak kicsit. Ha meg tudja oldani, elvisz pl a védőnőhöz (kb 3 km séta), hogy ne kelljen a togyogóssal egyedül mennem nagy pocakkal, de az sem tragédia, ha nem tud jönni, a héten is lesétáltunj. Vásárolni együtt szoktunk, nehezet nem emelek. Nem
Kényeztet el, de nem is várom el, viszont ami nekem teher (pl fürdetni a nagyot és hajolgatni a kádba a nagy pocakommal), azt szívesen megcsinálja. 😊
Bocsi, de te is hülye vagy. Tudod, ki ment volna el energiaitalért meg ilyen szarokért. Max. ha van kedvem épp elsétálni, akkor szívesen, de ha pl. épp leszakad a derekam, akkor megmondom, hogy drágám, bocs, épp fáj a derekam, menj és hozz magadnak.
Nálunk 3,5 éves a nagy, 35 hetes múltam a kicsivel. Szerencsére én baromi jól bírom ezt a terhességet is, simán ugrálok az esetek többségében egész nap. Néha van egy-egy nehezebb napom, azt a férjem észreveszi magától, és akkor átvesz tőlem szinte mindent. Az eleje volt más, nagyon hányós és rosszullétes voltam sajnos mindkétszer, egy hónap volt brutális, na akkor mindent ő csinált szinte itthon, én max. összepakoltam, amikor jobban éreztem magam, hogy segítsek neki egy kicsit.
Ami most már egy ideje fixen az övé, az a nagylány fürdetése, mert szar nekem hajlongani a kádnál. Meg tudom csinálni, de kényelmetlen, ezért átvette. Cipelnem, felmászni ide-oda nyilván nem kell, sőt, a sütőt is kisúrolja, mert nekem rossz ott görnyedni, guggolni. Szóval nem ugrál kifejezetten körbe, nem is igénylem, mert jól vagyok, de ha valami már nehézkesen megy, abban magától értetődően segít.
Szerintem kicsit azért te is elrontottad, ha úgy érzi, hogy ez normális és megengedheti magának. Nincs kicsit túlzottan körbeugrálva alapból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!