Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mást is gyötörtek rémálok...

Mást is gyötörtek rémálok terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka? Ma hajnalban pánikolva keltem, mert álmomban megjött a menstruáciòm. 8 hetes vagyok.
ma 06:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Engem nem terhesen is gyötörnek rémálmok.

Szerintem sokat stresszelsz napközben, és éjjel ezért almodsz rossz dolgokról.

ma 06:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Amikot fizikai problémáim voltak igen. Vészes vitaminhiány folsavhiány, plusz éheztem is, aztan magas gyomorsav szenvedések, akkor voltak olyan rémálmaim amik főleg idegileg csinaltak ki. Pl mindenki ellenem van, senki nem hisz nekem, menekülök de nincs kihez hova, és keresem a gyerekem mert elrabolták születés után.

Voltak ilyenek..

ma 07:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát az túlzás hogy gyötörtek, mert felkelve azért nevettem rajtuk, de jelen voltak nem egyszer. Nálam a második trimeszter egy időszakában volt jellemző, hogy nagyon élénk sokszor horrorisztikus álmaim voltak
ma 07:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Terhesen csak sokkal intenzívebb álmaim szoktak lenni, mint alapvetően. Sokkal valóságosabbnak tűnik. Ritkán vannak rémálmaim és szerencsére irányítani is tudom őket valamennyire, de terhességnél annyira intenzív volt az az 1-2 rémálom, hogy sírva keltem fel :D volt, hogy férjem vigasztalt az éjszaka közepén.
ma 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: ajánlom a magneb6ot lefekvés előtt egy órával, sokat.
ma 08:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Elso trimeszterben nekem is nagyon sok remalmom volt aztan szerencsere elmultak. Jelenleg 34.hetes vagyok
ma 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Amikor a kisfiammal voltam terhes olyan rémálmaim voltak, hogy mozivásznon is megállták volna a helyüket, mint horror- és katasztrófafilm.

Illetve elég sok 18+ kategóriába eső álmom volt :D

Pedig nem néztem semmi ilyen temájú filmet és nem is stresszeltem. Max tudat alatt, mert sokszor ébredtem úgy, hogy teljes erőből össze vannak szorítva a fogaim.

Most a kislányommal egyszer sem álmodtam, még egy kósza lepkéről sem.

ma 11:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
ma 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!