Van okom aggódni ?
Figyelt kérdés
5 hét 6 napos várandós vagyok, ma a délutáni mosdó látogatásnál észrevettem hogy van 2 nagyon pici barnás folyás csepp a bugyimon ez lehet baj vagy túl aggódom a dolgokat ? Holnap van időpontom az orvosomhozma 17:26
1/2 anonim válasza:
Lehet baj, de lehet semmi is. De, ha baj van, nem nagyon tudnak mit tenni úgyse. Max.progreszteront kapsz. Én ügyeletet szoktam javasolni, de ha ilyen gyenge, ráér holnapig. Ha nem rosszabbodik, nem mennék be. Szoktak még javasolni Velfemet, Rutascorbint, magnéziumot, de ezek mind recept nélküliek. Ha gondolod, vegyél, egyik se árt és pihenj holnapig, amennyiben nincs ismert progi hiányod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
ma 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!