Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 22 hetes vagyok és tegnap óta elég erősen szúr a hasam alul ma sokat sétáltam és utána kezdet el szúrni nagyon aggódtam míg nem éreztem a mozgását pihenés után elmúlt de nem tudom ez mennyire normális :(
jún. 2. 15:24
 1/1 anonim ***** válasza:
72%

Én imádtam sétálni terhesen (barnázás, majd rossz helyen tapadó lepény miatt már az elejétől el voltam tiltva minden más mozgástól, ez az egy volt engedélyezve), de néha nekem is nagyon húzódott tőle a hasam, szerencsére pár perc üldögélés után általában elmúlt.

Mondjuk a 36. héten lehet kicsit tényleg túltoltam, a felújítás miatt kellett jönni-menni, talán jobban is fájt a szokottnál, aztán mikor felkeltem a pihiből, már el is kezdtem erősen barnázni. Mentem a magándokihoz soron kívül, kiderült, hogy megrepedt a burok, és a víz szivárgott, szóval irány a kórház, másnap indították is a szülést.

Hogy volt-e összefüggés, azt azóta sem tudom, de azért azt tanácsolom, hogy ha fáj, akkor mindig pihenj inkább!

Kellemes babavárást neked! :)

jún. 2. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!