Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudnék boldogulni? 21 /l

Hogyan tudnék boldogulni? 21 /l

Figyelt kérdés

9 hetes terhes vagyok de jelenleg csak 1 ember all mellettem a legjobb barátom. Anyukám nem áll mellettem,apuka külföldön annyit mondott oldjam meg. Van 1 érettségim de dolgozom és mellette meg iskolába is jarok.

Szakképzési munkaszerződésem van.

Draga apuka annyit mondott menjek abortuszra de meggondoltam magam nem akarom, nem tudnám végigcsinálni,megölni a gyerekem.Főlleg úgyhogy apukával majdnem szakítottunk. Anyukámmal lakok jelenleg kettesben először meg mellettem állt mikor kiderült, hogy terhes vagyok most meg nem mert elküldött anyaotthonba. Aki volt mar hasonló helyzetben írjon légyszives.

ma 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem add örökbe,ha megszületik. Egyszerűen se házad,se semmi...

Mi lesz,ha drága tápszert kell majd ennie? Vagy fizetős fejlesztés kell neki? Ilyenekre is gondolni kell.

Mennyi a havi bevételed?

ma 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondold ezt meg at. Borzasztoan nehez, nincs semmid es senkid. Ha anyaotthonba kell menned, akkor egy alberletet se tudsz fenntartani ezek szerint (ami ertheto a te korodban, nagyon fiatal vagy meg).

Meg biztos egzisztenciaval is nehez gyereket nevelni, pedig legalabb azon nem kell izgulnom, hogy mibol veszek tapszert, pelenkat, mibol viszem szakorvoshoz, ha allamiba nem jutunk be, mibol veszek neki ruhat, gyogyszert stb. Csak mondom, hogy most volt egy nagyon makacs betegsege a fiamnak, 30 ezret hagytunk a gyogyszertarban 2 het alatt. Es ez csak a gyogyszer, hol van a tobbi.

Szeretetbol nem lehet gyereket nevelni. Meg van idod az abortuszra is, gondold at, de gyorsan.

Elotted az elet, lehet meg gyereked, 10 is, ha ugy akarod, a megfelelo embertol. Nem kell ezt most megelned es szenvedned es 2 eletet is tonkretenned (mert a gyerekre is kene gondolni, neki se jo a semmire szuletni).

ma 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de így egyedül sehogy sem fogsz boldogulni, nem csak a saját életed teszed tönkre, hanem a babáét is. Az anyagi részét, hogy fogod egyedül megoldani? A lelki részét szülés után? Védekezni kellett volna, gondolom nem volt bensőséges kapcsolatod apukával, ha így áll a dolgokhoz. Add örökbe kérlek, jobb lesz a babának.
ma 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon sajnálom, de sajnos az esetedben az abortusz lenne a legjobb megoldás. Ennek a babának nem lenne most jó èlete, ha megszületne.
ma 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Én meg hiába segítenék szívesen, nem válaszol az üzenetemre! :(
ma 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Vetesd és legközelebb húzzon gumit az alkalmi partnered.
ma 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Anyaotthonba azért nem úgy mennek az emberek, hogy kitöltik a jelentkezési lapot, aztán tessék, mehetsz. Nehéz bekerülni.

Plusz ha nem tudsz neki semmit se biztosítani, akkor nem is feltétlenül viheted haza magaddal. Az se sokkal jobb, ha nem adható örökbe, de kallódik a rendszerben, mert senki nem tud vagy akar róla gondoskodni.

Sajnálom, de a valóság elég rideg. Ha nem akarod elvetetni, akkor az örökbeadást fontolnám meg. Ha meg akarod tartani, akkor meg kösd föl a gatyád, mert nem lesz könnyű üres pcsával elérni, hogy veled maradhasson.

ma 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!