Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudnék boldogulni? 21 /l

Hogyan tudnék boldogulni? 21 /l

Figyelt kérdés

9 hetes terhes vagyok de jelenleg csak 1 ember all mellettem a legjobb barátom. Anyukám nem áll mellettem,apuka külföldön annyit mondott oldjam meg. Van 1 érettségim de dolgozom és mellette meg iskolába is jarok.

Szakképzési munkaszerződésem van.

Draga apuka annyit mondott menjek abortuszra de meggondoltam magam nem akarom, nem tudnám végigcsinálni,megölni a gyerekem.Főlleg úgyhogy apukával majdnem szakítottunk. Anyukámmal lakok jelenleg kettesben először meg mellettem állt mikor kiderült, hogy terhes vagyok most meg nem mert elküldött anyaotthonba. Aki volt mar hasonló helyzetben írjon légyszives.

dec. 19. 18:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
12%

Tartsd meg nem fogod megbánni .

Isten meg fog segíteni meglátod

jan. 4. 18:49
 22/28 anonim ***** válasza:
93%
21 szerintem semmi szsief sincs hülye közhelyek puffogtatására. A te nagy Istened nem fog segíteni, hitből meg szeretetből nem tudná megvenni a szükséges dolgokat.
jan. 4. 19:23
 23/28 anonim ***** válasza:
91%

Hja, istenke ám rohadtul megsegít. Szét lehet nézni a nevelőotthonok nyomorúságos társaságában szexuálisan zaklatott, mentálisan tönkretett, bántalmazott gyerekek között vagy a rákos babák közt, vagy a háborúban trancsírozott újszülöttek közt.

Kérdező! Létező lehetőségeket és személyeket, intézményeket vegyél számba a döntésed során. És ha nem vetélsz el véletlenül természetes úton, akkor bárhogy is döntesz, felelős vagy a döntésedért mindörökre.

jan. 5. 10:57
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
Add örökbe, jól teszed, hogy nem veteted el.
jan. 31. 08:02
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Mi lett veled azóta? Hogy döntöttél?
jan. 31. 08:18
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
#25ös, megtartotta, ez is az ő kérdése lesz https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
jan. 31. 10:27
 27/28 anonim ***** válasza:
67%

Es igy megy tonkre 2 elet is. Ugyes huzas volt.

Nem ertem az embereket de tenyleg. Hogy lehet ennyire a semmire szulni.

jan. 31. 10:39
 28/28 anonim ***** válasza:
55%
27 nah igen. Értem én, hogy a nő meg akarta tartani, de azért az, hogy cserébe minimum 2 ember életét bacca el teljesen...
jan. 31. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!