Egyedülálló szülőként hogy fogok boldogulni?
Sajnos én hülye gondoltam egy gyerek mindent megment egy kapcsolatot is, ami már amugyis halálra van ítélve. Nem hallgattam senkire csak a szívemre. Az elejétől kezdve rengeteget veszekedtünk ő nagyon durván bántott kiabált velem mindig. Én meg persze sírtam hogy miért érdemlem ezt. Sokáig próbálkoztunk a babával valahogy azt akartuk, sokáig nem jött össze, de mikor tényleg gondoltam hogy ideje hogy vége legyen persze össze jött. Ő is megtudta azt mondta legyünk normálisak ha már kaptuk ezt a lehetőséget. Erre ő folyamatosan bánt engem semmi nem jó neki amit csinálok, pedig terhesen hányingerrel fáradtan főzök munka után mosok takaritok mindig rend van és bele szól mindenbe. De kiabál velem. Azt mondta ő már sosem lesz türelmes velem lehet a múlt miatt.. Hát akkor ezt én is mondhatnám. De a baba miatt mindent meg akartam tenni. Őt az sem érdekli amennyire úgy tűnt tényleg akarja most semmi bánt napi szinten. És én mondtam nem akarom ezt a lelki terrort inkább akkor leszek egyedül a babának sem jó úgy felnőni. Ezért haza költöztem. Aztán jött minden elveszi tőlem a gyereket ha az övé egyáltalán mert azt sem hiszi el, meg hogy rohadék vagyok égjek a pokolban és hasonló csúnyákat amiket mindig is mondott ok nélkül azért fáj ennyire.
Szóval most egyedül maradtam bruttó 166ezer fizetéssel.. Mi lesz velem boldogulni fogok így? Csak a pénzért nem fogom ezt tűrni.
De szeretném ha a babának jó élete lenne és nem jutott eszembe az abortusz. Van segítségem a szüleim de nem akarok a nyakukon lenni.
Igen szeretnék tanulni most is egy tanfolyamot csinálok.
Abban sem vagyok biztos hogy nekem mi jár gyed vagy gyes.
Nem a párom nevén lesz a gyerek mert nem akarom hogy köze legyen hozzá szerencsére nem vagyunk házasok. Úgyhogy ő nem fog pénzt adni az tuti.
Van 2 évem de nem folyamatos és ezen a munkahelyen még csak novemberben kezdtem nem tudom az számít-e.
Egyébként engem nem is érdekelt volna ha látja őt mégiscsak az apja de hogy fenyegetőzik velem hogy elveszi tőlem na azt már nem.
Plusz szépen meg sem lehet vele beszélni ő letilt engem Facebookról is hát ez minden csak nem egy rendes viselkedés. És lehord mindennek, ő akarta így szóval a gyerek ne is legyen a közelébe sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!