Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor és hogyan sikerült...

Kinek mikor és hogyan sikerült letennie a vombeet?

Figyelt kérdés
Ez a gyógyszer súlyos függőséget okoz a szervezetnek és elvonási tüneteket.5.héttől szedem és 22 hetes vagyok jelenleg de nem bírom abbahagyni,mert ha megpróbálom napi 40 hányásssl kórházba kerülök..kinek hogy sikerült?😓

#Vombee #Elvonasi tunetek
ma 14:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem szedtem ilyen gyógyszert egyik terhességnél se. Mindháromnál vészes hányásom volt. Az első terhesség volt a legdurvább (0-24). A 20. hét (az első magzatmozgás) körül elmúlt mindegyiknél. Próbáltad lerakni a gyógyszert, hogy van-e hányás??
ma 15:11
 2/18 A kérdező kommentje:
Nyilvan folyton probalom,de amint nem szedem be vegighanyom a napot!
ma 15:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg függőséget okoz? Fizikailag vagy lelkileg is? Én most 20 hetesen letettem 2 napja, hányingerem is van egész nap, de nem hányok (pedig terhesség elején Vombeeval is napi 4x, nélküle meg volt, hogy álomból felkeltem hányni). Első nap nélküle viszont pánikrohamom lett, hogy én nem bírom ki még egyszer azt a poklot, mint terhesség elején volt, nekem SZÜKSÉGEM van a Vombeera. De közben olyan drága, hogy legalább esélyt akarok adni rá, hogy mi van, ha csak a lelki része miatt vagyok rosszul nélküle, mert félek, hogy hányni fogok és ezért hányós tüneteket produkálok.
ma 15:13
 4/18 anonim ***** válasza:
41%
#3 vagyok, miből gondolod, hogy függőséget okoz? Én nem találok ilyet sehol, de mostmár én is félek. 😅
ma 15:15
 5/18 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Ettől a gyógyszertől teljesen megszűnik a hányinger/hányás? Nekem minden többedig terhességnél jobb lett a helyzet. Mennyibe kerül?

Amúgy a lelki részét el tudon képzelni, hogy hatással van a gyógyszer lerakásra. Én minden nap rettegtem, hogy megint hányni fogok egésznap. Nagyon féltem új gyereket vállalni. Ez a gyógyszer nem befolyásolna a természetes folyamatot (arra gondolok, hogy elmúlt volna magától, de bekever a gyógyszer)?

ma 15:24
 6/18 A kérdező kommentje:
A szerveztnek okoz függőséget..ha nem szeded be sokkal rosszabbul vagy,én ezt tapasztalom,nem birom egyszerűen letenni,és másoknál is olvasom!!
ma 15:24
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kétszer próbáltam, mindkét esetben reggeltől estig hánytam ha nem szedtem. Olyan szinten, hogy pisilni úgy tudtam, hogy kb 5ször hánytam egy pisilés alatt. Még a víz is kijött, semmi nem maradt meg bennem, így inkább szedem. 25hetes vagyok , dolgozok is mellette, van más egyéb intéznivalóm is és nagyon nem jó ha ennyire rosszul vagyok egésznap.
ma 15:26
 8/18 A kérdező kommentje:
Két dologtól félek..mivan ha ez ilyen hosszutàvon ártalmas a magzatra és mivan ha szülés utàn is rosszul leszek nélküle ha nem szedem! Van olyan aki letudta tenni??
ma 15:27
 9/18 A kérdező kommentje:
7-es detto ugyan így vagyok! Én kórházba kerültem 2nap megvonás utan..most vagyok 22 hetes nem birom letenni:(((
ma 15:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 hetesen tettem le, utolsó héten már csak 2 naponta szedtem.. nem volt könnyű az elején, néha még most is hányingerem van (28 hetes vagyok) de hányni szerencsere nem hánytam azóta..
ma 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!