Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor és hogyan sikerült...

Kinek mikor és hogyan sikerült letennie a vombeet?

Figyelt kérdés
Ez a gyógyszer súlyos függőséget okoz a szervezetnek és elvonási tüneteket.5.héttől szedem és 22 hetes vagyok jelenleg de nem bírom abbahagyni,mert ha megpróbálom napi 40 hányásssl kórházba kerülök..kinek hogy sikerült?😓

#Vombee #Elvonasi tunetek
jan. 12. 14:50
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

Antihisztamint és B6 vitamint tartalmaz, az antihisztaminnak van álmosító hatása .

Nyilván a szervezetünk hozzászokott …

De én annyira rosszul voltam , hogy muszáj volt valamit szednem

Mostmár próbálkozom az elhagyással.

jan. 27. 19:58
 32/36 A kérdező kommentje:
Nyilván én is csak a rosszullét miatt szedem,de tényleg nagyon nehez letenni.Meggondolando h az ember elkezdje akármennyire rosszul vagyok lehet h nem kezdenem el megegyszer.
jan. 27. 20:17
 33/36 anonim válasza:

Igen nehéz letenni .

Egy második terhességnél azért megfontolom majd az újra szedését, mert azért elég drága is ..

Remélem, hogy a babámnak nem lesz baja a gyogyszertől .

jan. 27. 22:31
 34/36 A kérdező kommentje:
Én is folyamatosan ezen rágódóm..de azt néztem,hogy a b6 vitamin az még jót is tesz…remélem az antigisztaminnak meg semmilyen rossz hatása nincsen.
jan. 28. 04:43
 35/36 anonim válasza:

Egyiknek sincs rossz hatása .

A b6 vitaminnal az első trimeszterben próbálkoztam , dehát semmit sem használt , aztán annyira megviselt az állandó rosszullét , hányás, hogy nehogy valami baja legyen a babának , úgy voltam vele , hogy adjanak valamit mert ez így nem mehet tovább .

Sokmindenki mondta, hogy majd a 12 héttől elmúlik ne izguljak, hat ez nem így történt .

Nagyon remélem, hogy most ezt a gyógyszert sikerül elhagyni .

jan. 28. 22:31
 36/36 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél még nem létezett ez a gyógyszer, nagyon sokat hánytam kb. a 20. hétig, aztán jobb lett.

A második terhességemnél szedtem a vombeet, de alig tudtam lerakni! Ha csak 1 nap szedés kimaradt utána nagyon rosszul voltam. Végül kb. a 32. héten elkezdtem felezni azt a pici tablettát és a 34. héten leraktam (nem múlt el teljesen a hányinger de nem hánytam már).

35. hétre megszültem…..

szülés után még kb. Másfél hétig éreztem hogy mintha hányingerem lenne…. Nem szedtem a gyógyszert, aztán elmúlt a hányinger teljesen. Most szülés után vagyok 3 és fél héttel és minden rendben van!

(A babával is minden rendben van)

febr. 10. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!