Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor és hogyan sikerült...

Kinek mikor és hogyan sikerült letennie a vombeet?

Figyelt kérdés
Ez a gyógyszer súlyos függőséget okoz a szervezetnek és elvonási tüneteket.5.héttől szedem és 22 hetes vagyok jelenleg de nem bírom abbahagyni,mert ha megpróbálom napi 40 hányásssl kórházba kerülök..kinek hogy sikerült?😓

#Vombee #Elvonasi tunetek
jan. 12. 14:50
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ugye ket osszetevot tartalmaz-b6 vitamint ami ok,de van benne vmi altato hatasu antiszosztamin amitol felek..
jan. 12. 15:47
 12/29 A kérdező kommentje:
Antihisztamin*
jan. 12. 15:48
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
De durva, nem irigyellek titeket, akiknek ilyen durva hányásuk van. Kitartás! Amúgy kérdező, jól láttad, antihisztamin tartalmú gyógyszer, aminek van nyugtató hatása is, mindenképp kérdezz rá a dokidnál, hogy letenni hogyan kell, mert ahogy olvastam kezdetben is fokozatosan kell beállítani a szintet - és vannak belőle alacsonyabb meg magasabb hatóanyagtartalmú tabletta kiszerelések is, lehet h azzal érdemes sakkozni. Plusz: a helyedben beszélnék gyógyszerészekkel is, sokszor ők jobban tudják, ismerik a gyógyszereket, mint a dokik.
jan. 12. 16:33
 14/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem akarlak megbántani,de ha te nem szeded akkor hogyan tudnal itt segiteni?:) Magyarorszagon a 20mg-sat irjak csak fel…full új gyógyszer senki smsmit nem tud rola mondani csak azt hogy ez erre van kitalalva..kulfoldon szedik mint a cukorkat…en tenyleg kivancsi lennek olyan velemenyere aki szedte sokáig de mar megszult!
jan. 12. 16:52
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok: annyira nem lehet nagyon új, tavaly márciusi véleményeket is olvastam róla. De amúgy a redditen nézd meg a topicokat, sokan írnak róla - én is ott olvastam.
jan. 12. 17:07
 16/29 A kérdező kommentje:
Végig olvastam nagyon sokat,de ott sem talalok a kerdesemre valaszt csak azt hogy sokan szedik..
jan. 12. 17:12
 17/29 anonim ***** válasza:
70%

8hetesen kaptam, mert kórházba kerültem 2x is, kiszáradással.

12hetesen fogtam és elfelejtettem bevenni. Utána meg már direkt nem vettem be és semmi bajom nem volt.

jan. 12. 17:28
 18/29 A kérdező kommentje:
De szerintem nem mindegy hogy 4 hetig szeded vagy 15-20..
jan. 12. 17:46
 19/29 anonim ***** válasza:
Szia! 8 hetes voltam amikor elkezdtem szedni most vagyok 32 és ha nem szedem be mai napig rosszul vagyok. Orvosom szerint ártalmatlan, de én is úgy érzem, hogy kicsit ráfüggtem illetve félek nehogy szülés után folytatódjon..
jan. 13. 03:39
 20/29 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek…most 22 hetesen megprobalom azt hogy felet szedek be es ha igy elvagyok még par hetet akkor megprobalom letenni.
jan. 13. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!