Kismamák akik dohányoztak amikor teherbe estek, kinek mennyi idő alatt, azonnal vagy csak lassacskán sikerült letenni végleg a cigit?
Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 15:22
1/17 anonim válasza:
Jött magától és kitartottam végig.
2/17 anonim válasza:
remélem ez nem komoly kérdés!
ha váratlan volt a terhesség,akkor alap,hogy azonnal leteszi a kismama,ahogy meg tudja ,hogy terhes.
ha pedig tervezett baba,akkor már a tervezéskor le kell tenni..
undorító,hogy valaki még akkor sem tudja letenni,amikor gyereket vár.. aztán majd a gyerek szop miatta később. nem játék
3/17 anonim válasza:
En azonnal letettem a cigit. Sztem zero tolerancia. Nem tervezek visszaszokni sem. Nem is tudom minek cigiztem. Visszagondolva undorito.
4/17 anonim válasza:
Én napi 1 doboz cigit is simán elszívtam, de amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azonnal abbahagytam a dohányzást. Soha többé nem gyújtottam rá. Az egy dolog, hogy a saját egészségemet tönkre vágom, de a gyerekem egészségét nem teszem tönkre.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!Amig egy nő nem terhes (vannak kivételek) nem tudja elképzelni hogy lehet letenni azonnal a cigit :)
2016. dec. 9. 15:56
6/17 anonim válasza:
Ha nagyon sokat szívsz, nem biztos hogy le tudod tenni azonnal, ilyenkor sokszor a doki is fokozatos csökentést javasol, éppen ezért érdemes már a tervezési szakaszban sem 2 doboz cigit szívni naponta.
7/17 A kérdező kommentje:
Erről olvastam és hallottam is hogy fokozatosan kell csökkenteni (nyilvánvaló jobb ha azonnal de van akinek nem megy ) de azt gondolom egy értelmes nő igenis képes lemondani a cigiről ha babát vár
2016. dec. 9. 16:11
8/17 anonim válasza:
Nem az szokott gond lenni, hogy nem tudja letenni azonnal, hanem az, hogy túl nagy stressz a hirtelen leszokás a szervezetnek és ezzel veszélyezteti a gyereket is. A legjobb lenne ha terhességtől függetlenül letennéd a cigit, semmilyen előnye nincs, csak hátránya.
9/17 anonim válasza:
Attól féltem csak lassan fog menni de pozi teszt után ahogy gondoltam egy szálat elszívok öklendeztem 2 slukk után utána nem is kellett többet.
10/17 anonim válasza:
A kórházban a frissen szült anyák párosával jártak ki cigizni, elég sokat. Ahogy terhesség alatt is. Undorottam tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!