Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akik dohányoztak...

Kismamák akik dohányoztak amikor teherbe estek, kinek mennyi idő alatt, azonnal vagy csak lassacskán sikerült letenni végleg a cigit?

Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 15:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy sokkal jobban ajánlott azonnal letenni. Egyébként ismerek olyat, aki nem tette...
2016. dec. 9. 16:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Rögtön letettem a cigit. Most másfél éves a kislányom, és azóta sem dohányzom. Orulok is neki, hogy nem hiányzik es nincs az a függőség. Büdös, egészségtelen, drága.
2016. dec. 9. 17:39
 13/17 anonim ***** válasza:
A pozitív tesztnél tettem le (nem tervezett baba), uténa az első pár hétben meg se fordult a fejemben, h rá kéne gyújtani, utáltam a zsagát is. A második trimesztertől nem utáltam a szagát, akkor már önuralom kérdése volt az egész. A fiamat két hónapig tudtam úgy-ahogy szoptatni, fél éves kora óta koca üzemmódban rá szoktam gyújtani, de gyerek mellett sose, se a lakásban, se az utcán, ha velem van.
2016. dec. 9. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
az elütésekért meg bocsánat
2016. dec. 9. 18:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Na nálam teljesen kicsapja a biztosítékot ha terhesen vagy éppen szülés után első dolga hogy rágyujtson.Egyébként amikor én terhes lettem abbahagytam a dohányzást,majd szülés után pár hónappal vissza szoktam rá,nem kellett volna.A következőnél nem áll szándékomban vissza szokni,valóban büdös,ártalmas és drága is,de ha nincs nyomós ok,valahogy nem bírom letenni :/
2016. dec. 9. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:
.kb. 2 évig dohányoztam rendszeresen... Én Rögtön le tudtam tenni ahogy pozitív lett a teszt... Májusban csináltam egy terhességi tesztet ami erős pozitív lett aznap már nem gyújtottam rá következő héten a doki is megerősítette hogy babát várok 5+4 hetes voltam.. Egyáltalán nem hiányzott és nem hiányzik! Szóval nem voltam és nincsenek elvonási tüneteim. 36 hkm
2016. dec. 10. 03:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Én "ettem" a cigit, szerettem cigizni. Terhesség előtt 3 hónappal letettem, 3,5 éve, már a 2. baba is megszületett, nem gyújtottam rá azóta. De még néha most is hiányzik.
2016. dec. 10. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!