Tudom, hogy nem szabadna de akaratom ellenére sem sikerült letenni a cigit.27 hetes vagyok. Valamennyire jóvátehetem a rengeteg gyümölcs bevitellel?
Ne haragudj, de aki ennyire nem képes a gyermekéért, az egyáltalán minek szül?! :(
Utána ha ne adj Isten, lenne valami baja a picinek, akkor azzal védekeznél, hogy "de hát én pedig ettem gyümölcsöt is a bagó mellé"?
A gyümölcs egy dolog, a cigi meg egy másik, nem lehet vele kompenzálni!
Basszuskulcs, én még a forgalmas utakat is elkerülöm, nehogy túl sok kipufogógázt szívjak be és nehogy ártsak vele a magzatnak! Meg félóráig böngészem a boltokban a kajának szánt termékeket, nehogy túl sok tartósítószert vigyek be a szervezetembe...
Te meg szándékosan ártasz neki? :O
Meg mi az, hogy akaratod ellenére nem tudtad letenni? Akkor akard erősebben! Kidobod útközben az összeset egy kukába és otthagyod, többet meg nem veszel és kész! Ennyi!
Úristen, utolsó, te még bátorítod?
Hát nem vagy százas, az tuti!
Figyelj, anyukám is cigizett, mielőtt terhes lett velem, de amint megtudta, azonnal abbahagyta.
Utána sajnos visszaszokott, de most már 5 éve nem szívott el egyetlen szállal sem, mikor nagymamám nagy beteg lett, azt mondta, ő leteszi. Egyik napról a másikra, kidobta a fele dobozzal, amit megkezdett, többet nem szívott és kész.
Nagymamám is meggyógyult közben.
Rágózz inkább helyette, vagy amikor kívánod a cigit, akkor egyél gyümölcsöt, de mindig foglald le magad, végezz házimunkát, kötögess, hímezz, nézz tévét, mindent vess be, csak ne gyújts rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!