Tenyleg igaz hogy ha mar van szivhang akkor lecsokken a veteles kockazata valamennyire?
es a 12. Het utan pedig minimalis az esely vetelesre?
Mikortol lehet megnyugodni teljesen? Az egyik orvos azt mondta nekem hogy kb a 24. Heten mar biztosan megmarad a baba es nem lesznek komplikaciok altalaban.
De ma olvastam hogy volt akinek a 36. Heten "nem lett" szivhang.
Tudnatok tapasztalatokat leirni ilyen temaban, mar akinek nem kellemetlen rola beszelni.
Koszonom
Inkább a 16. hét, ilyenkorra tapad meg általában stabilan a méhlepény.
De nem kell rémeket látni, mert bekattansz, hiszen probléma bármikor előfordulhat, akár a terhesség utolsó napján, vagy szülés közben is, de a legtöbb terhesség rendben lezajlik, gondolj inkább erre.
Hát sajnos komplikáció az egész terhesség alatt adódhat bármikor,de ilyenekre nem szabad gondolni sem,mert a negatív gondolatokkal be lehet vonzani a rosszat!!!
Egyébként azt mondják,hogy az első 12 hét a kritikus,és aztán csökken a vetélés kockázata.
teljesen megnyugodni semmikor sem lehet,mert bármikor történhet baj. az unokatestvérem 20 hetesen vetélt el,és meg kellett szülnie a babát. :(
DE azért ez nem történik meg mindennap-szóval nem szabad stresszelni.
és ha megszüleik a baba,utána sem fogsz soha többet megynyugodni,mert örökös aggódás vár rád..
Én 6 hetes +2 napos vagyok. Pénteken megyek magán UH-ra, mert nőgyógyászhoz csak aug.6-ra kaptam időpontot...
De tudni akarom hogy jó helyen van-e, és akkor már dobognia kell a kis szívének.
Múlt héten jutott nekem is eszembe ez a gondolat:
Mostantól az egész életem egy nagy aggódás lesz. Nemcsak amíg meg nem születik, örökké, amikor 20 éves lesz és nyaralni megy, akkor is aggódni fogok :)
Nagyon szurkolok a kérdezőnek, és kívánom hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!