Anyucik kinek hány hetesen volt már szívhang? Milyen érzés volt hallani? Mesélnétek?
Az első babámmal 6 hetesen
A második babámmal 5+6 hetesen nem volt, de 6+1 hetesen volt
A harmadik babával 6+1 hetesen már volt, és ma megyek a 12 hetes ultrahangra :-)
Első babámmal 6 hetes voltam amikor volt szívhang, a másodikkal nem mentem olyan korán el így 7 hetesen voltam és már volt szívhang
most megyek majd a 18 hetes uh ra :D
Én 8 hetesen voltam.
Az pedig, hogy milyen volt látni, ahogyan dobog bennem még egy szív... szerintem leírhatatlan.
Egy igazi csoda.
Szia.
Én kereken 6 hetes voltam,amikor először hallottam a kisfiam szívverését :) Az valami csodálatos volt :) ..az egész terhességem alatt imádtam minden Uh-on hallani,ahogy ver,aztán a végén imádtam az NST-ket is,mert ott is hallhattam :)
De ettől már csak az csodásabb,amikor hallod a babádat felsírni :) Hát az még az első szívhangtól is csodásabb!!Én 8 hete szültem,de úgy benne van még a fülembe az első sírása,mintha ma szültem volna :) Nekem a szülés volt a leges legcsodálatosabb élményem amit csak el lehet képzelni!!
Gratulálok kérdező a babához :)
8 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!