5hetesen voltam uh-on es meg volt szivhang. Legkozelebb 11hetesen kaptam idopontot egy magandokitol. Nincs az keson?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 12:21
1/10 A kérdező kommentje:
Elnirtam meg nem volt szivhang.
2013. jún. 22. 12:24
2/10 anonim válasza:
külföldön élsz? ott sok helyen nem szokás annyit nézni. Sok országban csak a 12. héten van az első viszgálat ami számomra megdöbbentő mert sokakban akár hetekig ott van az elhalt magzat, szeritnem ez nagyon veszélyes, mégis igy van....
Itthon a 7. hét körül mindneképp ellenörzik hogy van-e szivhang.
3/10 anonim válasza:
én 7 hetesen voltam először akkor már volt szívhang minden ok volt utána a 10. héten kellett mennem uh ra az már hasi volt.
4/10 anonim válasza:
Akkor mész vizsgálatra, amikor csak akarsz, főleg, ha magándokihoz mész. Én a helyedben nem várnék a 11. hétig. Két hét múlva mindenképpen menj dokihoz, akárhova, de lássanak és állapítsák meg a szívhangot. Szerintem ez a legfontosabb, a 11. hét már túl késő is lehet akár, ha bármi gond van. Nem ijesztegetni akarlak, mert természetesen nincs semmi gond :) De - magamból kiindulva - azért az ember nyugodtabb, ha többet tud, mint 6 hétig őrlődni...
5/10 anonim válasza:
Ha volt már szívhangja akkor biztosan több vagy mint 5 hetes mert 6 hetesen van szívhang. Na már most ha rád néztek 6 hetesen, vagy ha akarod legyen 5 hetesen szívhanggal akkor nem ritka, hogy csak 12 héten hívnak megint vissza. Valójában a terhesgondozás 12.héttől kezdődik el. Előtte csak "0" fajta vizsgálatot csinálnak. Tehát rád néznek 6. hét körül, hogy van e szíve és utána csak 12. héten néznek rád. Ez a normális eljárás. Ha volt már vetélésed, vérzel, görcsölsz stb. tüneteid vannak akkor rád néznek 10. hét körül is. De ez ahogy téged vissza hívtak ez teljesen rendben van.
6/10 anonim válasza:
Na én meg félre olvastam. Hát ha nem volt szív hang akkor tényleg késői , hogy csak 11. héten akar rád nézni. Én azért olyan 7-8 hetesen elmennék egy dokihoz. Kár, hogy az elsőt 5 hetesre kérted, mert elég lett volna csak 6. héten menni.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo.utana javitottam nem volt szivhang.nem ott voltaam ultrahangon ahova szeretnek majd jarni.a magandokit felhovtam es 1honapra elore tudott idopontot sni es az lesz a 11het.nem kulfoldon elek.
2013. jún. 22. 12:45
8/10 anonim válasza:
Akkor vedd az irányt egy sztk-ba két hét múlva. Tök mindegy, hogy vizsgálnak, a lényeg, hogy lássanak előbb is, mint a 11. hét. Aztán a 11. héten meg menj a magándokidhoz, aki adta ezt az időpontot.
9/10 anonim válasza:
Én elmennék az sztk-ba 7-8 hetesen, nem várnék olyan sokat. Utána meg elmész a magánorvoshoz, amikor időpontot adott. Te is megnyugszol.
10/10 anonim válasza:
Én 6hetesem kerültem kórházba vérzéssel,már volt szívhang.utána 10hetesen mentem vissza,szerencsére minden rendben volt. jövöhéten megyek majd a 12hetes uh-ra remélem ott is minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!