Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha van szívhang (szép egyenlet...

Ha van szívhang (szép egyenletes) de a baba nem nagyon mozog a pocakba már 2-3 napja akkor rendben van minden?

Figyelt kérdés
Van szívhangfigyelőm ès azon keresztül szèpen hallom a szívhangot,de a mocorgását nem nagyon,kb 2-3 alkalommal ès gyengèn!!!
2013. jún. 10. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, akkor minden rendben. Lehet, hogy így is mozog, de apróbb mozgásokat végez, illetve akkor ficereg igazán, mikor te szunyókálsz. Van ez így néha. Talán még ez a frontokkal megtűzdelt időjárás is megviseli a picit, és ha itt visszanézed a kérdéseket, sokan vannak, akiknek mostanság lustul a babájuk. A szívhang a lényeg, az az elsődleges. De azt tudom javasolni, hogy csörgesd meg a védőnénidet, és kérdezz rá nála is. Magamból kiindulva, engem sokkal jobban megnyugtatna az ő válasza, mint 20 ismeretlené.

30 hkm

2013. jún. 10. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Most, hogy megjött a front, a picim lecsendesedett.Van nekem is szívhangfigyelőm, minden normális.

Hány hetes?

Ne aggódj, de lehet hogy érdemes felhívni a dokidat.

2013. jún. 10. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:

elvileg akkor nincs baj, nemtudom hány hetes vagy, de nekem a 37. héttől alig mozgott valamit, de a szívhangja mindig jó volt. atán szüléskor derült ki, hogy a nyakán volt a zsinór, amiből adódtak gondok sajnos. szóval én azt tanácsolom neked, hogy nézesd meg uh-on. ha én ezt előre tudtam volna akkor tuti kierőszakolok egy uh-t.

hány hetes vagy?

2013. jún. 10. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem érdemes az egyenletességen túl megszámolni azt is, hogy egy perc alatt mennyit ver a szíve, a nőgyógyászom is mondta, hogy örök hiba, hogy a kismamák ha nem nagyon érzik mozogni a babájukat, akkor ráhallgatnak otthon szívhangfigyelővel, de azt nem nagyon nézik, hogy percenként mennyit ver a szív, pedig ez nagyon fontos, ha túl lassú vagy túl gyors, az is jelenthet bajt.

Mindenképp nézz utána, hogy melyik terhességi szakaszban milyen határok közt normális az értéke, én sajnos nem tudom fejből, és hülyeséget nem akarok mondani.

Egyébként szerintem is csak a bolondos időjárás okozza ezt, az én babámnak is vannak nagyon lusta napjai, úgy kell könyörögni neki néha 1-1 bökdösésért.

2013. jún. 10. 20:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szèpen a válaszokat! 27hetes vagyok! Hát ha továbbra is ilyen keveset mozog akkor elmegyek uh-ra holnap v. utánna.
2013. jún. 10. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.