Nagy baj lehet vagy baj van?
Unokatesóm most hívott,hogy volt a védőnőnél és 1x1x találta csak meg a szívhagot 1 óra alatt.(39 hetes)
És,hogy nem hallani a köldökzsinór áramlását.
Beküldte nst-re a kórházba.
Nagy baj lehet,vagy baj van(?)
Mikor hívott nagyon megijedtem,hogy gond van.:(
9 év után sikerült a pici.
Remélem minden rendben van,csak én még ilyet nem hallottam.Szerencsére nekem komplikáció mentes volt a terhességem.
Azért tettem fel a kérdést hátha valaki hallott ilyenről vagy átélt ilyet.Negatív véleményt nem kértem.Ha nem tudsz választ adni vagy nem is akarsz ne írj a kérdéshez hanem lépj tovább......
Ilyet még én sem hallottam:/
Nem hangzik jól. Ha megtudsz róluk valamit írd meg légyszi.
3gyerekes anyuka.
Megírom mindenképpen.Még hazament lezuhanyozni(bár én mondtam neki,hogy én a helyében egyből mennék be az nst-re).Attól fél szülni fog ma.Ezért zuhanyzik le,de hiába mondtam,hogy a szülőszobán úgyis le kell...
Azt mondta ha tud valamit hív.
Szerintem is rosszul hangzik,én valószínűnek tartom,hogy megindítják neki vagy megcsászározzák...
Szerintem csak délután tudom megírni,mert mi is t.adásra megyünk.
A szívhangot nekem is csak néha találta a védőnő, mert nekem mindig elmocorgott onnan a picim. 34 hkm.
Mindenképp írj majd, hogy mi lett!! Szorítok a legjobbakért!
Nekem is ìgy volt,aztán este a szülőszobán kötöttem ki! Lehet,hogy már szülnie kéne!
Nyugi minden rendben lesz,ne aggòdj! A kórházban jó kezekben van!
Sziasztok.:)
Minden rendben volt nst-n.Már mutat fájásokat 40-es 60-ast.:)
Kiderült,hogy a védőnőnél a képbe elemet kellett cserélni.
Csak hát köszöni szépen ugye az a kismama aki szét idegeskedte magát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!