Ez normális igy 20 hetesen?
2 hete érzem mozogni a babát. Már rögtön az elejétől sokat mocorgott, volt, hogy egész nap éreztem. 5-6 napja viszont alig érzem. Persze, bejelentkezik napi 1-2x, de nem érzem mindig. Délután és este picit mocorog, 2-3 kis buborékszerű mocorgás, de ennyi. Mi történhetett, hogy most alig érzem? Megfordult és befelé rugdos? Van szivhanghallgatóm, meghallgattam tegnap is, gyönyörűen ver :) de akkor mi történhetett, hogy ilyen kis lusta? :)
Első baba, lehet, hogy buta kérdés, de aggódom sokszor miatta.
Ha van szívhang, akkor semmi baj... amúgy sem kell rosszra gondolni! Egyszerűen csak nem egyformán mozog a baba. Van, amikor nagyon aktív, máskor lusta... Egyébként a front (hideg) is hatással van a babára... Még a tiéd kicsi, valószínűleg mozog ő sokat, csak te nem érzed még olyan intenzíven! A babák pedig még csak ezután kezdenek el egyre többet és többet mozogni! Szóval nyugi!
Én az enyémből kiindulva írtam ezeket, a saját tapasztalatom...
26+3 hkm
Köszönöm a kedves válaszokat:) hatsó falon tapadt meg a lepényem, meg pici, vékonyka is vagyok, ezért gondoltam, hogy nem tud annyira elbújni bennem..hát mégis:))
Most is megmoccant, de abba is hagyta:) igen, lehet, hogy a hidegfront miatt, mert azóta lustizik :)
Megnyugtattatok!!:)
Ilyenkor még én se éreztem mindig. Hidd el mozog ő, csak még picike. Fogod még eleget érezni.:) Majd amikor már, attól félsz, hogy kirúgja az oldalad.;)
28 hkm
Ne aggódj, nálam is ugyanígy volt.
Én 19 hetesen kezdtem el érezni először, aztán a 20.körül lustább volt.
Aztán azóta is egyik nap egész nap aktív és állandóan mocorog, másik nap lustább, persze akkor is néhanéha 1-1 rúgással bejelentkezik, reggel vagy este kicsit aktívabb, így mindig megnyugszom. :)
23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!