Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szüntelenül mocorog a babám...

Szüntelenül mocorog a babám 22 hetesen, eddig sosem volt még így. Normális ez?

Figyelt kérdés

Eddig is éreztem szinte minden órában, de most mióta 6-kor felkeltem folyamatosan érzem a "pukkanásokat", már elég kellemetlen.

Összefügghet azzal, hogy alig aludtam, olyan gyomorgörcsöm, hányingerem volt tegnap estétől olajos sült krumpli miatt (még most is kicsit)?

Vagy csak ilyen napja van és jobb, ha megszokom?

2012. júl. 29. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem csak jobban érzed, már nagyobb, én is éreztem a fokozatokat, miért lenne ez baj?

Szokd meg és örülj neki! Ha meg nagyon aggaszt, kérdezd meg a dokidtól!

2012. júl. 29. 16:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs gond. Számold meg 5 napon át, mindig ugyanabban az időben, hogy mennyi idő alatt éri el a tíz moccanást (két mocorgás között egy perc különbség, nem rég világosított fel a dokim), és ha nagyon hamar, tehát pl húsz percen belül (vagy is két percenként mocorog), akkor kérdezd meg az orvosod, hogy ez oké-e. A túl sok mozgás is jelenthet valamit, nem feltétlenül rosszat, de biztos van kiváltó oka.
2012. júl. 29. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!