Nektek is reggel korán már mocorog a babátok?
Sziaaa!
Én is 28hetes vagyok, fél órája keltem, ugyanis a kisfiam már nem hagyott békén. 2 hete ezt csinálja.
Este zuhanyzás után, lefekszem az ágyba, tv-zek, na akkor is rákezd. Akkor kell neki 20 perc mire elhelyezkedik és nyugiba van. De reggel mindig elkezdi. És főleg ha egyik oldalamról átfordulok a másikra :)
Egyébként azt olvastam hogy ilyenkor a legaktívabbak.
28+3hkm
Szia!
Nekem ugyan még nincs gyermekem, csak a pocakban, de megosztom a tapasztalatomat! :)
Én már 6 óra óta fent vagyok, mert Ő ébresztett. Általában reggel mindig Ő kelt, bár tegnap nagyon lusti volt. Este fürci után a lefekszem tévézni és bekenem a pocakomat olajjal, akkor mindig rúgkapál! :)
Boldog babavárást!
24+5 hkm
Október 8-ra vagyok kiírva :) Első vagyok.
Szerintem Én is a helyezkedését, forgását érzem. 2 hete már 1140gramm volt :)
Néha már kicsit kényelmetlen ahogy mozog, egy pár napja kezdte el, hogy már nagyon fent a hasamban is érzem...
Nekem egész nap aktív,már csodálkozom,hogy sosem alszik? Régebben mindig csak reggel meg este volt bepörögve,most már reggel 7óta érzem,folyamatosan. Kicsit meglepő,hogy lassan 2órája ébren lenne? Nekem is néha már kellemetlen a mozgása,mostanában kezdi a lábacskáit a bordáimhoz nyomni,de még nem fáj,csak kellemetlen :)
29hkm
23+2 hetes vagyok, nekem is állandóan mozog a babám, főleg reggel (ő ébreszt) és este, éjszaka (nem hagy aludni)(bár az apja csak este van itthon). De délután is folyamatosan mocorog, bár nekem több a magzatvizem, mint kellene. A mozgása egyre erősebb, félek is, mi lesz később. Néha már kellemetlen, ahogy mocorog-ugrál-rugdos odabenn, de legalább tudom, jól van.
Azért jó látni, hogy nem csak az én picikém mozog folyamatosan, én már emiatt aggódtam is, bár ti azért 4 héttel előrébb vagytok...
27+2 hetes vagyok. Általában reggel 4-5 ó között ébred. Utánna már csak szunyókálni tudok. Egyfolytában mozog szinte egész nap, néha éjjel is. Délután szokott kicsit pihenni, de csak 1-2 órát. Nem tudom mikor alszik, de remélem hogy ennél azért nyugodtabb lesz, ha megszületik.
Nekem a csípőcsontomat szokta rugdosni, az máris tus fájni.
Boldog babavárást mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!