Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is reggel korán már...

Nektek is reggel korán már mocorog a babátok?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem ilyen aktív?Amúgy szinte egész nap szeret mocorogni!Majd amikor kibújt akkor is ilyen mozgékony/aktív baba lesz?Vélemények?Akinek már van gyereke az is írja le léci hogy milyen volt a pocakban és milyen idekinn...28 hkm
2012. júl. 19. 07:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Sziaaa!

Én is 28hetes vagyok, fél órája keltem, ugyanis a kisfiam már nem hagyott békén. 2 hete ezt csinálja.

Este zuhanyzás után, lefekszem az ágyba, tv-zek, na akkor is rákezd. Akkor kell neki 20 perc mire elhelyezkedik és nyugiba van. De reggel mindig elkezdi. És főleg ha egyik oldalamról átfordulok a másikra :)

Egyébként azt olvastam hogy ilyenkor a legaktívabbak.

28+3hkm

2012. júl. 19. 07:53
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ugyan még nincs gyermekem, csak a pocakban, de megosztom a tapasztalatomat! :)

Én már 6 óra óta fent vagyok, mert Ő ébresztett. Általában reggel mindig Ő kelt, bár tegnap nagyon lusti volt. Este fürci után a lefekszem tévézni és bekenem a pocakomat olajjal, akkor mindig rúgkapál! :)

Boldog babavárást!

24+5 hkm

2012. júl. 19. 08:10
 3/13 A kérdező kommentje:
De jóóóóó....Nekem is egész reggel mocorog.Meg úgy mint neked este is nagyon aktív!!!Nekem képes fél órán át helyezkedni.Direkt érzem hogy forog!Mikorra vagy kiírva?
2012. júl. 19. 08:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es válaszoló!Akkor képzeld el milyen lesz neked is 4 hét múlva ha már ezt csinálja!!! :):):) Boldog babavárást!
2012. júl. 19. 08:12
 5/13 anonim ***** válasza:

Október 8-ra vagyok kiírva :) Első vagyok.

Szerintem Én is a helyezkedését, forgását érzem. 2 hete már 1140gramm volt :)

Néha már kicsit kényelmetlen ahogy mozog, egy pár napja kezdte el, hogy már nagyon fent a hasamban is érzem...

2012. júl. 19. 08:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Én most még nem tudom hány gramm!Jövőhéten megyek a dokihoz és akkor megtudom!23-24 hetesen volt olyan 800 gramm körül.Most már az én picurom is van annyi kb mint a tied szerintem! :):):)
2012. júl. 19. 08:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Voltunk babamozin 2 hete és akkor becsülték meg a súlyát, bááár azt mondták (26+5hetesen voltunk), hogy a súlya és egy két adata a 27ik hét végének felel meg. De ez nem jelent semmit, mert 12 hetesen meg kisebb volt egy héttel :)
2012. júl. 19. 08:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem egész nap aktív,már csodálkozom,hogy sosem alszik? Régebben mindig csak reggel meg este volt bepörögve,most már reggel 7óta érzem,folyamatosan. Kicsit meglepő,hogy lassan 2órája ébren lenne? Nekem is néha már kellemetlen a mozgása,mostanában kezdi a lábacskáit a bordáimhoz nyomni,de még nem fáj,csak kellemetlen :)

29hkm

2012. júl. 19. 08:51
 9/13 anonim ***** válasza:

23+2 hetes vagyok, nekem is állandóan mozog a babám, főleg reggel (ő ébreszt) és este, éjszaka (nem hagy aludni)(bár az apja csak este van itthon). De délután is folyamatosan mocorog, bár nekem több a magzatvizem, mint kellene. A mozgása egyre erősebb, félek is, mi lesz később. Néha már kellemetlen, ahogy mocorog-ugrál-rugdos odabenn, de legalább tudom, jól van.

Azért jó látni, hogy nem csak az én picikém mozog folyamatosan, én már emiatt aggódtam is, bár ti azért 4 héttel előrébb vagytok...

2012. júl. 19. 09:40
 10/13 anonim ***** válasza:

27+2 hetes vagyok. Általában reggel 4-5 ó között ébred. Utánna már csak szunyókálni tudok. Egyfolytában mozog szinte egész nap, néha éjjel is. Délután szokott kicsit pihenni, de csak 1-2 órát. Nem tudom mikor alszik, de remélem hogy ennél azért nyugodtabb lesz, ha megszületik.

Nekem a csípőcsontomat szokta rugdosni, az máris tus fájni.

Boldog babavárást mindenkinek.

2012. júl. 19. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!