Nektek is reggel korán már mocorog a babátok?
Nekem fordítva van és már nagyon kialvatlan vagyok. Reggel 5-ig annyira mocorog ,hogy nem bírok elaludni. Utána lefekszem és még fél óráig mocorog,sehogy se jó neki ahogy fekszem,nem tudom. De ha elalszok akkor is csak felületes alvásmódban vagyok, mert ahogy moccan már fel is ébredek. Így pihenek kb.délőtt 11-ig. De akkor megint aktív mocorgásba kezd és kezdődik minden elölről. Ha sétálok akkor is nagyokat rúg belém, ha eszek akkor is... remélem kint majd kicsit nyugodtabb baba lesz.
Már kezdem rossz anyának érezni magam,mert mindenki írja ,mondja milyen jó érzés ha mocorog a babája... de engem már sokszor zavar.Főleg akkor amikor megyek valahova és belerúg a hólyagomba és attól félek ,hogy becsurrantok. Így párnap után azt hiszem kimerültem...mi lesz ha meglesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!