37hetes vagyok. Reggel óta gyenge vagyok, alig tudok felkelni, hasmenés hányinger, csukódik le a szemem. Nem tudok enni. Pici mocorog rendesen. éreztek hasonlót? ügyelet?
Szia!
Velem is hasonló van. Gyenge vagyok, reggel 3X voltam Wc-n, reggel elkezdett görcsölni a hasam és nagyon nyílalt a derekamba a fájdalom. Aztán mikor már azt hittem, hogy itt az idő akkor elmúlt. Nyákdugó tegnap este távozott. Éhes én sem vagyok. Már nagyon mennék szülni, mert kivagyok már tegnap óta. Nálunk második baba.
Kitartást!!!
37 hkm
érdekes, nekem is ment ma a hasam, és ájuldozom az álmosságtól:) Ugyan enni ettem, de nem esett jól, a pici mocorog ezerrel. Holnap leszek 37 hetes.
Szerintem ez az időjárás miatt van, legalábbis nálam, mert én még tuti nem szülök:)
Megbeszéltem a lányommal, hogy kivárja a 3 hetet, mert még sok a dolgom:)
Sziasztok, pont így érzem magam. Biztos valami időjárás változás, mert szerintem még én sem szülök, elvileg zárt a méhszájam teljesen, a nyákdugó sem távozott. Viszont nekem két hete megy a hasam, folyton hányingerem és légszomjam van. Ma még gyengeség társul hozzá, bazi alacsony vérnyomás (80/40), szédelgek, légszomjam van.
Kitartás Nektek erre a néhány hétre!
36 hetes kismama
Ha keveset mozog a pici, az is lehet előjele a szülésnek. Szerintem készülődik kifelé, csak még nem tudni, meddig si tart ez a készülődés.
Ma hasonló cipőben vagyok én is. Csak nincs hasmenésem.
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!