24 hetes vagyok, nem nagyon mozog a babám, ilyenkor már szokott pedig, befolyásolhatja ez a rossz idő, hó esés? Reggel éreztem kicsit, azóta nem igazán, nektek hogy mocorog a babátok?
Szio! Szerintem nincs gond. En is voltam igy es azt mondta az orvos, hogy igen elofordul, hogy tobbet vagy kevesebbet mozog. Attol fugg mikor hogy erzi magat, milyen a kedve ugymonnd :) Nekem is van ugy hogy egesz nap nem mozog maskor meg egyszeruen nem akar leallni :)))
Boldog babavarast:)
28 HK
Olvass vissza egy nappal előttre. Ugyan ez volt a bajom, alig mocorgott, tegnap este beindult 2 nap lustizás után. Valószínű úgy volt fordulva, hogy nem éreztem, mert este arra lettem figyelmes, hogy mintha a húlyagom és a belem kapna rúgásokat. Aztán ezek a rúgások jöttek kifelé, fégül az egész hasam beindult, de ott lent, szinte a szemérem csont közvetlen közelében. Akkor megijedtem szinte, hogy annyira odalent van és mindjárt kibújik valahogy, olyan erősen mocorgott, aztán szépen lassan kúszott felfelé. Ma reggel ahogy oldalra fordultam, megint a kijövős érzés fogott el, de most oldalt.
Szerintem nagyon megérzik a frontot, talán jobban is mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!