Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen normális, ez a...

21 hetesen normális, ez a fokú fáradékonyság és hátfájás?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok holnap, és már ha kicsit sétálok, fáj a derekam és a lábam, a hasamról nem is beszélve. Illetve inkább a méhem. Mondjuk a hasam is nagyobb mint az átlagos ilyen idős kismamáéknak, de mindenhol azt olvasom,ezek a hetek a legkiegyensúlyozottabbak, ekkor van tele a nő a legtöbb energiával. Tudom,hogy nincs két egyforma terhesség, de mégis aggódom, ha már most ez van, pár hét múlva már alig fogok tudni kimozdulni?
2012. júl. 30. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:

22 hetes vagyok, 2 hete én is tele voltam energiával, de az elmúlt 3 napban mintha kiszívták volna az energiám, iszonyat hamar elfáradtam mindenféle mozgástól.

Lehet, hogy csak az időjárás miatt.

2012. júl. 30. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Megnyugodhatsz ez normális.

Szerintem az egész terhesség olyan mint egy hullámvasút. Mind a lelkiállapotunk, mind az egészségünk.

Én egyik nap pörgök, kitakakrítom a lakást, az udvaron vagyok még a 35 fokba is, másik nap felkelek, reggelit csinálok, és utána órákig döglök a tv elött meg pihenek, mert úgy érzem mintha egész éjjel dolgoztam volna :) Ez teljesen normális.

Ezek a tünetek amiket említettél nekem olyan 18 hetesen jelentkeztek. Akkor kezdett nagyon húzódni a hasam alja, ill. fájt a derekam.

Mostanra ezek mind elmúltak, semmi bajom, pedig a hasam már elég nagy :)

Ezek a tünetek jönnek, mennek, és mindig lesznek újak :)

30hkm

2012. júl. 30. 09:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Remélem azért elmúlnak hamar a méh húzúdások,fájdalmak,mert mindig megijesztenek nagyon.

Igazából, ha babacuccokat kéne menni venni, vagy uh-ra, akkor nincs semmi bajom,mintha fellelkeesítene:)

2012. júl. 30. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!