NST-én éreztem a fájásokat, majd itthon nagyon erős hátfájás, keményedések, görcsök! Lehet közeledünk a végéhez? Olyan jó lenne már! 37 hkm
Mindenképp közeledsz már a végéhez :)
Viccet félretéve nem lehet tudni sajnos mikor is születik a baba, lehetséges hogy már csak napok választanak el attól hogy megölelhesd a babádat :)
Kitartás, és könnyű szülést kívánok!
29hkm
Ma mondták a boltba, hogy nem húzom ki, mert látszik rajtam, hogy mire alapozták a tapasztalt anyukák az jó kérdés! Persze alig várom már....
Sok boldogságot nektek!
Gyakran hallottam már hogy megváltozik az arc szülés előtt (torzul kissé puffad) lehet erre alapozzák.
első válaszoló
:) sajna az eltorzult arc semmit se jelent. Jósoltak nekem hétvégi babát, és még másfél hétig ráhúztam.(5perces erős fájások egy órán át, amik el is múltak, eltorzult arc...)
Erősebb görcsök, jósló fájások. Semmit se jelentenek.
41.héten született a lányom.
Fiammal is szuper fájásaim voltak, egyik nstn, amikor levették a gépet rólam a védőnő mondta szól a dokinak, az meg remegve vizsgált meg, mert én nem éreztem hála, de kemény "fájásokat" rajzolt a gép:), azt hitte elindult a kicsi.
Kitartást, azt a picit ami van még, nemsokára vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!