Dohányosok! Miután megtudtátok, hogy terhesek vagytok, mennyi idő után sikerült teljesen letenni a cigit?
Most elsősorban a "nagy" dohányosokra gondolok, napi 1 doboz, vagy annál több.
Csak őszintén!! :))
Az első pozitív teszt után rágyújtottam, aztán mintha kupán vágtak volna, rájöttem, hogy ezt ezentúl nem kéne.
Azt a doboz cigit még sokáig tartogattam, talán megszokásból, hónapok múlva dobtam ki.
Kb. 3 és fél éve nem gyújtottam rá, azelőtt megvolt a napi 1 doboz. Szerintem azért sikerült, mert nekem mindig ez volt a tervem, hogy ha család lesz, nem dohányzom többé.
13 hetes terhes voltam mikor leraktam a cigit. DE csak azért mert nem tudtam, hogy babát várok...amint pozitívat teszteltem idegességemben elszívtam 2 cigit egymás után és kidobtam a kukába a maradékot ami a dobozba volt. Nehéz volt eleinte de a babám mindennél fontosabb volt.
Amúgy előtte 15-20 szálat szívtam naponta és 12 éve dohányoztam.
2. válaszoló! Miért oltottak? Hiszen csak egy kérdés.
Én mondjuk azért vagyok rá kíváncsi, mert az első gyerekemmel simán, gond nélkül letettem, most várom a másodikat (8. hétben vagyok), most sem szívom, de folyton a cigizésen jár az agyam. Remélem hamarosan elmúlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!