18. heti genetikai uh-ra beengedik az apukát? Veletek bent volt? Képet kaptatok? És a baba nemét megtudtátok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 14:53
2/9 anonim válasza:
Ha akar, bármikor ott lehet apuka, amikor nem hüvelyi ultrahang van. Úgyhogy 18 hetesen is ott lehet. Kaptunk képet is, fekete-fehér, nem valami jó minőség. Mi elmentünk 4D UH-ra is, ott még videót is kaphatsz, dvd-n.
A nemét is megmondták.
3/9 anonim válasza:
Én még csak 2 hét múlva megyek de nálunk (Zalaegerszeg)akihez járok mindig bejöhet az apuka,sőt anyukád is bejöhetne ha akarna.És én minden uh után kapok képet.Ez kórházanként változik,valahol kell a képért fizetni.Nekem eddig sosem kellett.De ez tényleg attól függ, hogy hova mész.A nemére nekem már a 12 hetesen adtak tippet.Az orvosom azt mondta, ha úgy fekszik a baba a 18 hetesen már simán megmondja a nemét.
4/9 anonim válasza:
Párom dolgozott aznap húgommal mentem el még őt is beengedték. Nálunk nem csinálnak ebből semmilyen problémát. Mielőtt mentem az uh-ra előtte jól becsokiztam h ébren legyen a kicsi h mutassa majd magát. Úgy is volt szépen mutatta mindenét :) Ha neked is úgy mozdul vagy úgy fekszik simán megmondják a nemét. :)
23hkm
5/9 anonim válasza:
Szia! A párom bejöhetett velem,mindig együtt megyünk az orvoshoz.:)Képet sajnos nem kapunk ingyen,venni szoktuk..Pont a múlthéten tudtuk meg a 18. heti uh-n hogy kisfiunk lesz.:)
6/9 anonim válasza:
Szia! Velem mindig bent volt ez nem is kérdés még hüvelyinél is persze a fejemnél állt. Ha szülésre is bemegy fog még ennél "durvábbat" is látni.Kaptunk képet ingyen de szolni kellet előre. Nemét is megtudtuk.
7/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy szokott ez lenni, mert a kórház uh helyiségének az ajtaján láttam, ki van írva, hogy a 18. heti genetikai uh-n csak a kismama az orvos és asszisztense legyen jelen! Nem értettem, hogy miért! Remélem bejöhet, mert úgy szeretnénk! Még van pár hét addig, de már várjuk nagyon! A 12. hetin ott volt, de azt magánban csinálták. Egy élmény volt, az biztos! :)
2012. nov. 16. 17:01
8/9 anonim válasza:
sajnos sztk alapon kellett elvégeztetnünk ezt a vizsgálatot, de apuka kérdezés nélkül bejött, a nemét nem tudtuk meg sajnos és képet kaptunk volna,ha időben szólunk. saját orvosnál biztos megtudtuk volna a nemét is,meg képet is kapunk,de ez így alakult sajnos. nekem egyébként minden vizsgálatra jön apa,ha hüvelyi uh, ha nem, a vizsgálatnál is ott van,nekem biztonságérzetet nyújt és ő sem érzi,hogy kimaradna valamiből. szerintem ne is kérdezzétek meg,menjetek be nyugodtan ketten! sok sikert!
9/9 anonim válasza:
Az én párom az összes létező uh-n bent volt, és az én magándokim a hasi uh előtt mindig "bekukucskált". A párom a sarokban ült a fejem magasságában, tehát a kukucskából ő semmit nem látott. Képet mindig kaptunk kérés nélkül, a baba nemét viszont már a 12. héten tudtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!