Ikres anyukák! amikor megtudtátok hogy 2-en vannak mi futott át az agyatokon? jah és a terhességi tesztetek akik csináltak, erősebb volt a jel? egyszóval utalt vmi arra hogy több baba van?
köszike :)
és mennyivel volt az a régebben?
még szerencse hogy megmaradt,
akinek meg 20 éve történt akkor annak már kamaszok a gyerekei :)
bár én se vagyok idős 24 éves vagyok
és 14 hónapos a lányom.
egy ismerősöm most ikreket vár és azért tettem fel ezt a kérdést mert érdkekelni kezdett a dolog.
Kimaradt mensi utáni 4-5. napon lett pozitív a teszt, normális két csík látszott. Hat hetesen mentem dokihoz, akkor egy szívhang volt, vagyis egyet mondtak. Nyilván a kettő egybeesett, vagy egyikük gyengébb volt, passz.
Amikor mindketten látszottak, az már a 12. héten volt.
Mikor a doki mondta, mi van, le voltam taglózva. Sem pozitív, sem negatív érzés nem volt bennem, őszintén meghökkentem, valamit dadogtam, már nem tudom mit. Utána persze örültem nagyon. A férjemnek is ilyen volt a reakciója, pár percig meg sem szólalt, mikor mondtam neki, aztán hitetlenkedett, végül szétvetette a büszkeség és az öröm. :) Két kisfiúnk van.
Kérdésedre válaszolva tehát, nálunk semmi sem utalt az ikrességre.
Nekem egyszerre 3 baba sikerült 2 éve.. Elsőre, 21 évesen.. Hát igen, a poén az, hogy mindegyik lány. :)
Hát én nem tudtam hová tenni a dolgokat. Először megijedtem, hogy nem vagyunk úgy ellátva pénzzel, ami elég lenne ennek a 3 csöppségnek, és a szüléstől is féltem. Nem akartam egyszer sem császárral, de itt úgy kellett, és attól is féltem, hogy úgy járok, mint a nővérem, akinek két iker fia van. 2,5 hónapot töltött bent a kórházban, és alig mozdulhatott meg..
Egyszóval: nagyon megijedtem ettől a helyzettől.
A teszt meg semmi jelét nem mutatta, hogy többen laknak a hasamban, csak az orvos mondta meg. Ott szinte lesokkoltam a párommal együtt..
Most már nagyon örülök, hogy nem egy gyermekem lett, hanem 3, mert mindig is nagy családot akartam, csak nem egyszerre. Végül is a gyerek zsivaj fiatalon tart. :D
Nem volt erősebb a teszt, semmi jel nem utalt az ikrekre az elején. A rosszullétek viszont sokkal erősebbek voltak később, és tovább is tartottak, mint amikor csak a lányomat vártam. De hát minden terhesség más, ahogy mondják.
Amikor megtudtuk 8. héten, a férjem nagyon örült, én meg rettenetesen beparáztam. A koraszüléstől féltem leginkább. Aztán most már a 36. hetet tapossuk a csajokkal! Mondjuk akkorának érzem magam, mint egy elefánt, és minden nehezemre esik. 20 kilót híztam (a lányommal tízet).
De én legalább még itthon vagyok, mert vannak, akik esetleg hónapokat töltenek kórházban a szülés előtt! Hát nekik lehet a legnehezebb...
Én sem hittem el másoktól, de nem kismiska az ikerterhesség. Nagyon akarom és imádom őket, de szépen sorban azért jobb lett volna, most is azt mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!