Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikres anyukák! amikor megtudtá...

Ikres anyukák! amikor megtudtátok hogy 2-en vannak mi futott át az agyatokon? jah és a terhességi tesztetek akik csináltak, erősebb volt a jel? egyszóval utalt vmi arra hogy több baba van?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak az orvos erölködött, hogy legalább egy hónappal nagyobb a baba, mint ahogy mondtam, és elküldött ultrahangra. Ott megállapitották, hogy ugyan tényleg 11 hetes vagyok, de két pici van. Ez régebben volt, akkor csak az orvosnál volt teszt, de az nem mutatott semmi különlegeset.
2011. máj. 14. 11:45
 2/11 A kérdező kommentje:

köszike :)

és mennyivel volt az a régebben?

2011. máj. 14. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
A régebben 20 éve volt. Ja és, ami elöször átfutott rajtam, hogy "mit lehet kezdeni EGYSZERRE két gyerekkel, hogy fogom ezt megoldani", meg hogy a férjem mit fog szólni, mert erre nem számitottunk (a 3. baba lett volna, de igy 3. és 4. lett). De aztán pár nap alatt megszoktuk a gondolatot (neki is csak elsöre volt sokk), és azóta is nem tudok eléggé örülni, hogy igy lett. Nagyon szép élmény, de kicsit megeröltetö volt eleinte.
2011. máj. 14. 11:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem se volt más a teszt mint amikor egy babám lett.Viszont ultrahangon mikor megnézte akkor mondta,hogy kettős petezsák van,és hogy ez gyakori.Majd 12hetesen újra megnézik,mert az egyik fel is szívódhat.Mikor kimentem csak bőgtem a páromnak,szegény azt hitte baj van.De később már nem tudtam én se miért bőgtem?Azért mert kettő lesz,vagy mert az egyik felszívódhat?Szerencsére mindkettő megmaradt.:-)
2011. máj. 14. 11:51
 5/11 A kérdező kommentje:

még szerencse hogy megmaradt,

akinek meg 20 éve történt akkor annak már kamaszok a gyerekei :)

bár én se vagyok idős 24 éves vagyok

és 14 hónapos a lányom.

egy ismerősöm most ikreket vár és azért tettem fel ezt a kérdést mert érdkekelni kezdett a dolog.

2011. máj. 14. 11:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért 20 évesen már nem kamaszok :)
2011. máj. 14. 12:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Kimaradt mensi utáni 4-5. napon lett pozitív a teszt, normális két csík látszott. Hat hetesen mentem dokihoz, akkor egy szívhang volt, vagyis egyet mondtak. Nyilván a kettő egybeesett, vagy egyikük gyengébb volt, passz.

Amikor mindketten látszottak, az már a 12. héten volt.

Mikor a doki mondta, mi van, le voltam taglózva. Sem pozitív, sem negatív érzés nem volt bennem, őszintén meghökkentem, valamit dadogtam, már nem tudom mit. Utána persze örültem nagyon. A férjemnek is ilyen volt a reakciója, pár percig meg sem szólalt, mikor mondtam neki, aztán hitetlenkedett, végül szétvetette a büszkeség és az öröm. :) Két kisfiúnk van.

Kérdésedre válaszolva tehát, nálunk semmi sem utalt az ikrességre.

2011. máj. 14. 12:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem egyszerre 3 baba sikerült 2 éve.. Elsőre, 21 évesen.. Hát igen, a poén az, hogy mindegyik lány. :)

Hát én nem tudtam hová tenni a dolgokat. Először megijedtem, hogy nem vagyunk úgy ellátva pénzzel, ami elég lenne ennek a 3 csöppségnek, és a szüléstől is féltem. Nem akartam egyszer sem császárral, de itt úgy kellett, és attól is féltem, hogy úgy járok, mint a nővérem, akinek két iker fia van. 2,5 hónapot töltött bent a kórházban, és alig mozdulhatott meg..

Egyszóval: nagyon megijedtem ettől a helyzettől.

A teszt meg semmi jelét nem mutatta, hogy többen laknak a hasamban, csak az orvos mondta meg. Ott szinte lesokkoltam a párommal együtt..

Most már nagyon örülök, hogy nem egy gyermekem lett, hanem 3, mert mindig is nagy családot akartam, csak nem egyszerre. Végül is a gyerek zsivaj fiatalon tart. :D

2011. máj. 14. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem volt erősebb a teszt, semmi jel nem utalt az ikrekre az elején. A rosszullétek viszont sokkal erősebbek voltak később, és tovább is tartottak, mint amikor csak a lányomat vártam. De hát minden terhesség más, ahogy mondják.

Amikor megtudtuk 8. héten, a férjem nagyon örült, én meg rettenetesen beparáztam. A koraszüléstől féltem leginkább. Aztán most már a 36. hetet tapossuk a csajokkal! Mondjuk akkorának érzem magam, mint egy elefánt, és minden nehezemre esik. 20 kilót híztam (a lányommal tízet).

De én legalább még itthon vagyok, mert vannak, akik esetleg hónapokat töltenek kórházban a szülés előtt! Hát nekik lehet a legnehezebb...

Én sem hittem el másoktól, de nem kismiska az ikerterhesség. Nagyon akarom és imádom őket, de szépen sorban azért jobb lett volna, most is azt mondom...

2011. máj. 14. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Mire beleéltem magam, hogy 2 babám lesz, kiderült, hogy mégis csak egy maradt, a másiknak leállt a szive :(
2011. máj. 14. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!