Dohányosok! Miután megtudtátok, hogy terhesek vagytok, mennyi idő után sikerült teljesen letenni a cigit?
Figyelt kérdés
Most elsősorban a "nagy" dohányosokra gondolok, napi 1 doboz, vagy annál több.
Csak őszintén!! :))
2013. máj. 13. 13:53
11/17 anonim válasza:
1 dobozzal elment 1 nap.Azonnal letettem ahogy pozi lett a tesztem.
12/17 anonim válasza:
A pozitív teszt után nem szívtam többet.
13/17 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősőm, aki végig cigizte a terhességet. Szívritmus zavaros lett a babája, nem tudom mennyi köze van hozzá. Van egy másik ismerősőm, ő júniusban fog szülni és cigizik.
14/17 anonim válasza:
Mikor pozitívat teszteltem, egyből kidobtam a még meglévő fél doboz cigimet. Emlékszem még el is téptem, nehogy "kikukázzam"... Előtte napi 1 doboz ment el. Nem is hiányzott, mintha átkapcsolt volna valami az agyamban abban a pillanatban. És egész terhesség alatt undorodtam még a szagától is... Most 4 hónapos a kisfiam, és megvesznék egy szál cigiért meg egy pohár finom félédes rosé borért (alkoholt sem ittam azóta egy kortyot sem)... De még szoptatok, meg aztán bolond volnék rágyújtani hamár egy éve nem dohányzom. Jah és az utóbbi időben folyamatosan azt álmodom hogy rágyújtok, és mennyire jól esik... Nem tudom ki lehet e gyógyulni ebből teljesen valaha...
15/17 anonim válasza:
14.
én arra gondoltam, h egyszer le fogom fejni és másnap megkapja cumisüvegből én pedig megiszom egy kis pohár jó minőségű bort :)
16/17 anonim válasza:
A teszt után azonnal.Két nap múlva egy slukk,őrületes hányinger és soha tőbbé!!!Sokszor álmodtam azt,hogy cigizem,aztán olyan bűntudattal ébredtem,hogy egész reggel szomorú voltam.Nem hányzik a büdös füst,rosszul vagyok azóta is tőle,de még emlékszem milyen nyugtató volt.
17/17 anonim válasza:
Napi 1 doboz vagy 1,5 doboz ment el, előtte 16 évig cigiztem. Peteérés tesztelés után még elszívtam pár szálat, mert nem gondoltam, hogy sikerült teherbeesnem. De a teszt után azonnal leraktam, egy szálat nem szívtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!