Kinek mikor és hogyan sikerült letennie a vombeet?
Figyelt kérdés
Ez a gyógyszer súlyos függőséget okoz a szervezetnek és elvonási tüneteket.5.héttől szedem és 22 hetes vagyok jelenleg de nem bírom abbahagyni,mert ha megpróbálom napi 40 hányásssl kórházba kerülök..kinek hogy sikerült?😓#Vombee #Elvonasi tunetek
jan. 12. 14:50
21/29 anonim válasza:
#3 vagyok, én letevés utáni első nap ugyan nem hánytam egész nap, de borzasztó rosszul éreztem magam, egész nap jobbról balra vergődtem, alig telt el a nap. A második délelőtt ugyanilyen volt, égett a gyomrom az éhségtől, de semmit nem bírtam enni, délután viszont az undor ellenére tudtam enni valamit. (Vombeeval mostanában már egész jól tudtam enni, úgyhogy ez egyértelmű visszaesés volt.) Most van a harmadik nap, elkezdeni enni kicsit nehéz volt, de utána kifejezetten jól esett. Aludni nagyon nehezen alszom, sokkal éberebb vagyok éjjel, mint normálisan vagy Vombeeval, pedig Isten lássa lelkem, hogy hulla fáradt vagyok, 8x kelek minden éjjel a két gyerekhez és a macskához. A lényeg, hogy én látok javulást, és kicsi esélyt látok arra, hogy pont most múlt volna el a terhességi hányinger ebben a 3 napban függetlenül a gyógyszertól. Nyilván a te eseted rosszabb, ha Vombee nélkül egész nap hánysz, de lehet, hogy kicsit több idő alatt te is le tudnál jönni a cuccról. Annyi, hogy elvileg nem szabad felezni vagy bárhogy megsérteni a bevonatot, úgyhogy ha dózist akarsz csökkenteni, inkább egy nap szedd, egy nap ne, aztán lehet tovább csökkenteni. Szurkolok, hogy sikerüljön, mesélj, ha bármi alakul.
22/29 A kérdező kommentje:
Én is ugyan így vagyok,hogy aludni sem tudok.Pont tegnap írtam a dokinak hogy mit csinaljak mert egy nap nem vettem be es nagyon rosszul vagyok..viszont o azt mondta h felezzem le annak ellenere h en is olvastam h ne..ugyh este mar ugy vettem be h elvagtam egy kessel es maris tobbet aludtam ejjel h a szervezetembe kerult csak egy fel es ma is jobban vagyok..igy biztos h ma is lefelezem,es egy het mulva megprobalom elhagyni..nagyon koszi a biztatast!:)
jan. 13. 10:01
23/29 anonim válasza:
Na, nagyon szupi, örülök, hogy alakul. Akkor javaslom én is ezt, ha találkozom leszokóban lévő Vombeessal. 😅 Úgy látom, hogy nagyon sokan szedik most.
24/29 anonim válasza:
En is ezt olvastam hogy nehezen lehet abbahagyni pedig rákérdeztem dokinál erre....azt mondta siman le lehet tenni pedig nem ezt írják, így nem mertem bevenni. Most 9 hetes vagyok, nem veszes már uh vhogy kibirom. Probald ugy letenni h 2 naponta veszed be
25/29 anonim válasza:
Sziasztok! Én igaz csak 10 hete szedem, de felmerült bennem is ez a rászokás kérdése. Nyilván ezért is vagyok itt 😄 előző terhességnél vészes hányásom, kiszáradás volt szóval amint elkezdtem. Kistesóval hányni az 5. héttől már elkezdtem szedni hiszen egy 10 hónapos mellett muszáj toppon lennem. Érdekes hogy mondtátok ezt a nem tudtok aludni dolgot. Hát volt egy napom mikor egy napig nem szedtem be mert ugye 6 gyógyszertár sem tudott adni és a 7. berendelte másnapra. Hát azt hittem itt halok meg a lányom mellett, borzalom volt... és természetesen hulla faradt is voltam es ndm tudtam elaludni sem...tényleg lehet ebből függőség? 16 hetes vagyok de nem tudom mikor hagyhatnám abba. Lehet egy hétvégén mikor a férjem itthon van akkor nem szedem be , így ha le kell dőljek egy picit vagy bármi akkor ő tud lenni a kicsivel. kíváncsi vagyok. Azért ha ti is tapasztaltok valamit akkor kérlek jelezzetek vissza!!
26/29 anonim válasza:
Sziasztok, 19es vagyok. Azóta megpróbáltam még egyszer letenni, nem sikerült hányás lett a vége. Azonban kipróbáltam úgy, hogy felezem a gyógyszert és így beválni látszik. Mivel már 34. hétben vagyok én nem kockáztatok, szedem végig szülésig. Doki is azt mondta ha muszáj szedjem, nem lesz tőle semmi bajunk.
27/29 anonim válasza:
#3 vagyok, én azóta sem szedem. Az első pár nap katasztrófa volt gyógyszer nélkül, de így 2 héttel elhagyás után teljesen elmúlt a hányinger és aludni is tudok.
28/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én elfeleztem egy hetig de megint korhazba kerultem..ugy hogy most ujra egy szemet szedek..nem tudom egyelore letenni sajnos.Makd 1 het mulva probalkozom ujra a felekkel:(
jan. 24. 09:42
29/29 anonim válasza:
Én jelenleg 29 hetes vagyok és nagyon sokáig úgy voltam vele , hogyha előző este nem vettem be másnap nagyon rosszul voltam .
Mostmár jobban vagyok, de ha nem veszem be a gyomrom nem az igazi ..
Viszont amit tapasztaltam , szintén akkor amikor nem vettem be, hogy egyszerűen nem tudok aludni .
Ez nem egy antidepresszáns vagy egy nyugtató , hogy függőséget okozzon, vagyis remelem .
Az orvosom azt mondta 36-37 hétig szedhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!