34 hetes vagyok, most sikerült letenni a cigit, van esély rá hogy egészséges lesz a baba?
gratulálok!most mikor már mindene kifejlődött...van rá esély h egészséges lesz de ez a kérdést tényleg 34 hetesen fogalmazódott meg benned?
elvonnám az anyai támogatást az ilyen nőktől....
Ezt most komolyan 34 hetes terhesen jutott eszedbe?(nem sértésnek szántam)
Hát van esély rá hogy egészséges lesz, pont ebben az időszakban fejlődik legjobban a tüdeje a babának.
5 szál cigi naponta nagyon káros volt a fejlődésére.
Rokonságomban vannak páran akik végig cigizték a terhességet(naponta 1 doboz cigi) és a gyerekek az iskolában nem tudnak figyelni az órára koncentrációs zavarban szenvednek, hiperaktívak, és valószínű összefügg a cigarettával.
Szóval ez egy 50-50% -os dolog, hát drukkolok hogy makk egészséges legyen!
Legalább már szoptatás alatt lehetőleg ne szokj vissza!
Reméld! Elég felelőtlen vagy, csak nem értem, ha nem tudod letenni, miért vállalsz gyereket? Mert, ha Isten ne adja beteg lesz, nagy eséllyel a te felelőtlenséged az oka!
38 hkm
Kérdező, valszeg a világon semmi baja nem lesz, olyan 20 éve, amikor még nem volt ez a nagy antinikotinista nekibuzdulás, kb ez volt a tanács a dohányzó kismamáknak, a napi 5 szál alá csökkentés, ugyanis kb ez az a mennyiség, amit egy dohányos saját tüdeje eloxidál...
Mára sikerült jól átmosni az agyakat ezzel az antinikotinista propagandával és már lassan tömeggyilkosnak nézik a dohányost, holott a dolognak ezen a szinten első sorban politikai célja van, és nem egészségügyi.
8-as!
Más ölni tudna egy babáért, míg mások meg egész terhességük alatt roncsolják a születendő gyermekük egészségét!
Hát ne haragudj, de ha már ide kiírta a kérdést akkor tisztában van vele hogy mindenkinek más a véleménye.
Én is cigarettáztam és letettem a babámért!!!
Bíztassak egy olyan embert aki egész idő alatt nem csak magát de gyermekét is veszélyezteti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!