Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok, most sikerült...

34 hetes vagyok, most sikerült letenni a cigit, van esély rá hogy egészséges lesz a baba?

Figyelt kérdés
Előtte napi max 5 szálat szívtam,volt mikor annyit sem!!valaki hasonló helyzetben?:(
2012. jún. 21. 20:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
39%
19-es teljes mértékben igazad van!!Itt sokszor már azzal gond van,hogy egykét ember a kérdést se tudja értelmezni. Lehet az ő anyukájuk is cigizet és a suliban koncentrálási zavarban szenvedtek,mikor ezt tanulták? :)
2012. jún. 21. 22:44
 22/30 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező!Reméljük hogy egészséges lesz,nem tettél visszafordíthatatlan károsodást a kis drága kincsben!Az esély meg van rá,hogy egészséges legyen,vigyázz arra hogy vissza ne szokj.Legalább is a szoptatás alatt bírd ki,és a lakásban se dohányozzon senki.Segítsd a kis drága babát,hogy egészséges,életerős felnőtt válhasson belőle!Arról meg már nem is beszélve,hogy tartozol neki annyival,hogy felneveled!!!!!Ne károsítsd saját magad sem!Tudom könnyű beszélni,én még a terhesség előtt szoktam le,2-2 1/2 doboz volt a napi adagom.Nagyon nehéz volt leszokni,de megérte!!!Drága kincsem egészséges,vidám jókedvű baba,remélem ilyen felnőtt is lesz belőle!

Kitartás!Jó egészséget,boldog életet és majd szép babázós hónapokat kívánok nektek!

2012. jún. 21. 22:53
 23/30 anonim ***** válasza:
Majd kiderül...
2012. jún. 22. 07:47
 24/30 anonim ***** válasza:

Anyám is dohányzott, mégis egészségesen születtem. De a kollégája sírt, mert a felesége is dohányzott és beteg babájuk született, szájpadhasadék, hiányzó ujjak. Persze akkor még nem voltak ilyen modern 4D-s ultrahangok, mint napjainkban.

Gondolom olyan nagy baj nem lehet a babáddal, ha a vizsgálatok alkalmával mindent rendben találtak, de sajnos ezzel sem lehet mindent kiszűrni.

Az orvosnak, védőnőnek említetted? Elvileg a kiskönyvben van olyan kérdés, hogy "Káros szenvedélyei vannak-e és mik?", oda be kell írni, hogy tudja minden gondozásodat végző szakember.

Sajnálom, hogy nem a fogamzás előtt szoktál le róla, akkor most nyugodtabb lehetnél. Remélem egészséges babád születik és egy életre búcsút mondasz a cigarettának.

2012. jún. 22. 09:46
 25/30 anonim ***** válasza:
42%
Kedves utolsó, a szájpadhasadék, hiányzó ujjak téma az, aminek a világon semmi köze a dohányzáshoz, és ez 100%-ig biztos. Ilyent a magzati korban történt vírusfertőzés tud csinálni...
2012. jún. 22. 10:55
 26/30 anonim ***** válasza:

Azért egy kicsit furcsa hogy ennyi válasz érkezett és a kérdező nem reagál semmire!

Kérdező az uh-n minden rendben van?

Az értékei jók lettek?

2012. jún. 22. 11:01
 27/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!Bocs hogy nem válaszoltam eddig!

Nagyon szégyenlem amiért eddig nem tettem le,az ultrahangon mindig rendben találtak mindent!Bajt nem mondott egyik orvos sem!De azért bennem van a félsz!

2012. jún. 22. 12:42
 28/30 anonim ***** válasza:
Szívből kívánom, hogy egészséges legyen és a szopi alatt se gyújts rá!
2012. jún. 25. 10:38
 29/30 Ginger Mama ***** válasza:
Bocs de a víz kiver az ilyenektöl... az èn babàm meghalt, pedig ùgy vigyàztam! Ha lesz mèg gyereked gondold àt ezeket, ès èlj felelössègteljesen mert neked megadatott az ami màsnak nem. Lègy baromi hàlàs!
2018. jún. 8. 12:01
 30/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezért ástál elő egy 6 éves kérdést? A Kérdező gyereke idén már iskolába megy...
2018. jún. 8. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!