Ha 33 hetesen megszülném a babámat, lenne maradandó sérülése? Mennyi esély van rá, hogy teljesen egészséges legyen?
Annyi ilyen kérdés van...
Okod is van rá, vagy csak kérdezed?
24 hét után életben tudják tartani a babát, de garanciát senki nem ad rá, hogy egészséges lesz.
33 hetesen már "elég nagy" ahhoz képest, jó esélyei vannak.
De ne legyen gond, és még tartstok ki másfél hónapot!
szerintem is teljesen egészséges lesz, csak olyan kórháztba kell majd szülnöd, ahol van felszerelés, hogy támogassák a pici légzését és keringését, ha szükséges. ne aggüdj, szerintem kihúzzátok simán, 1500 gramm felett már nem kritikus a súly a gyereknek.
nekem a méhszájam nyílt a 27. héten és sokat keménydtem, korszülésre készített fel a doki. alig vártem, hogy 33 hetes legyek, aztán 35-36, végül a 38. hetet vártem, utána már a szülésen járt az eszem végül a 39. héten szültem egészséges érett magzatot, de a szülésznő már a 27. héten azt mondta, hogy ne aggódja, manapság már akkor is jó esélye lett volna, ha a magzat egészséges. gondolkodj pozitívan, és vágd a centit!
Ne aggódj, nem lesz baj, próbálj meg minél többet pihenni!
Sógornőm ikrei a 33. héten születtek 1600 és 1800 g-mal és makkegészségesek! Csak a kórházban töltött idő volt több, de minden rendben velük.
Ismerek olyan anyukát, aki már a 28. héttől "szülésgyanús" volt, és mégis kihúzta a 36. hétig!
Kitartás és csak pozitívan gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!