Magzatmozgás elég?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy nagyon egyéni,és hogy sokmindentol függ, pl baba habitusa, front, lepény stb.
Mellső fali lepényem van, és mindig kérdezik az orvosok, meg a védőnő hogy mozog e rendesen a baba, és mindig mondom hogy mozog, de nem tudom mi a “rendesen”, nekem sose volt ilyen hogy “lerugta a bordamat” meg ilyenek, minden nap érzem mozogni, de sose éreztem 1-2 kivétellel erősnek a mozgását, 31. héten vagyok,ja es mindig csak bal oldalt van, be van már fordulva, bal oldalt van a háta, de mindig csak ott érzem a motoszkalast, Ti hogy vagytok/voltatok ezzel?
tegnap 18:37
1/1 anonim válasza:
Ezt elmondtad nekik, hogy így érzed, és megkérdezted, normális, elegendo-e? Én ezt nem tudom megmondani, mert én nagyon erősen éreztem a mozgását, és nem csak egy-egy helyen, de ettől még lehet az is normális, ahogy te érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!