Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatmozgast érezhetem 12...

Magzatmozgast érezhetem 12 hetesen?

Figyelt kérdés
Harmadik gyerekemet várom és ma vagyok 12 hét 3 napos. A méhlepény lent tapad a méhszájat is fedi, és esküszöm, olyan mintha a magzatot érezném a hasamban. Ilyen enyhe buborék szerű érzés. Tudom, hogy még nagyon pici, de azt is tudom, hogy ez nem belmozgas, mert az velem van az előző csm óta sokszor éreztem, tehát, meg tudom különböztetni. Szerintetek lehetséges ez? Volt már valakinek hasonló tobbedik terhességnél?
tegnap 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen 1x szintén 3. babával, valami 11-12 hetesen. De hetekig nem éreztem ezután semmit, aztán utólag már abban se voltam biztos mit éreztem, majd a logikám úgy gondolta nem a baba volt, picik még ennyi idősen.
ma 00:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehetséges, főleg, hogy többedik baba. Én az elsőt is megéreztem 13.héten, de csak egy alkalom volt, 17.héttől rendszeres és akkor jöttem rá, hogy bizony 13.hetesen is ő jelentkezett be.

Most a második babát várjuk, 13.hét vége felé érzetem először és utána kb egyik héten majdnem minden nap, de csak este, másik héten meg csak 1-2alkalom. 18 hetes vagyok és mostanában nem érzem, és ha igen akkor is csak éppen hogy. Elől fekvő lepényem van, azt mondják ez tompíthajta....

Szóval simán lehetett a kicsi :) bár még messze van, hogy rendszeresen érezd.

ma 06:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges, én az első babát is éreztem a 12 hét közepe után. :)
ma 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!