Érezhetem-e a 10 hetesen a magzatmozgást?
Nyugi majd jönnek a lehurrogók,de szerintem érezheted.
Én az elsőt 12 hetesen,a màsodikat 11 hetesen éreztem de a 10.héten is volt vmi kis izé,de arra nem mertem azt mondani,hogy ő volt. Bàr ìgy utólag lehet.
(Csak zàrójelben 😉, nekem meg azt nehéz elképzelni,hogy van aki csak a 18-20 héten èrzi a mozgàst. Mindkét gyermekem kb a 15-16. héttől kìvülről is elég szépen formàlta a hasamat amit egyszerűen nem lehet nem érezni. A 18-20. héten pedig màr konkrét fàjdalmat tudtak okozni.)
Nem érezheted. Ez nem lehurrogás, mint az előző gondolja, hanem tény. 10 hetesen a babád még csak 2-3 cm. Nem tud olyan mozgást produkálni, amit te megéreznél.
Érezheted a méhed mozgását, a beleid mozgását, bármit, de az még nem a baba.
Kedves utolsó!
Igen az tényleg hihető,hogy egy férfi ( mert àltalàban a nőgyógyàszok azok) meg tudja mondani,hogy mit érzek. Plàne amikor kìvülről is làtszik a mozgàs,mint pl nàlam a 14. héten.
És a fél rokonsàg körbetaperolta a hasam és igenis lehetett érezni a rúgàsokat. No persze nem azt az igazi 20 hetes erőteljes rúgàst,hanem a kidudorodàst, bökdösést belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!