Hátrahajló méhű kismamáknál mikor kezd el nőni a pocak? Érezhetem később a méhem formája miatt a magzatmozgást?
Szia! 16+1 hetes kismami vagyok, a dokim azt mondta, hogy extremen hatrahajlo mehem van,
Alig latszik a pocakom, es meg a babat sem erzem. Pedig 160 cm es 50 kg vagyok, szoval meg az sincs, hogy elveszik bennem a baba. Nagyon varom mar, hogy nojon, de egyelore nem nagyon latszik, hogy terhes vagyok:) olyan mintha sokat ettem volna egyszerre :)))
Nekem hátrahajló a méhem és a 18. héten még tök lapos volt a hasam. De a mozgásokat már nagyon korán éreztem, és mivel nagyon vékony vagyok, pici is a méhem így mikor kezdte kitölteni a helyet A babánk olyan ramazurit rendezett, hogy csak néztünk a párommal! :) hol itt dudorodott, hol ott, hol az egész pocakom eltolódott az egyik irányba! Mókás volt! :)
Viszont a második babánk hamarabb látszott, pedig szüles után par héttel már lapos volt a hasam, és visszanyertem az eredeti súlyom. (nem az én érdemem, csak jó géneket örököltem)
Nekem úgy az ,mint az elsőnél csak annyi ,hogy én vékony vagyok és hátsófali a lepényem. 20 hetesen már lehetett kivülről is látni a mozgást.
27 hkm
Amúgy én úgy tudom ,hogy a terhesség alatt fokozatosan kiemelkedik és normálisan helyzetbe fog kerülni. Ez nagyobb "fájdalommal" húzódásokkal járhat,mert jobban feszülnek ilyenkor a szalagok. Összehasonlítási alapom nincs más ,hogy érzi ilyenkor,de lehet benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!