Nagy pocak 10 hetesen. Volt vkinek ilyen?
Figyelt kérdés
10. hétben vagyok, és a pocakom hatalmas. A kisfiammal anno kb. a 16.héten volt ekkora. Másnak is volt így?2012. júl. 9. 15:51
1/20 anonim válasza:
Hasonlóan igen. a többedik terhesség hamarabb meglátszik de nem lesz orbitálisan nagy pocakod csak kicsit lesz nagyobb mint előzöleg volt .
2/20 anonim válasza:
en is igy voltam. most vagyok 21 hetes, az elsovel a 7. honapban volt ilyen nagy.
3/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Bár ez nem nyugtatott meg, mert a kisfiammal hatalmas pocakom volt a végére. :(
2012. júl. 9. 15:57
4/20 A kérdező kommentje:
Benneteket nem frusztrált ez egy kicsit? Nekem néha "kellemetlen", főleg, hogy a munkahelyemen még nem publikus (csak a főnökeim tudják), de már bő felsőket és kismama nacikat kell hordanom. Sztem már sokan észrevették, csak nem kérdeznek rá.
2012. júl. 9. 16:01
6/20 anonim válasza:
Nekem 10-14 hetesen a nap végére nagyobb pocim volt, mint most 18 hetesen. Az elején inkább csak iszonyúan fel voltam fújódva...
7/20 A kérdező kommentje:
Most nincsen fotóm, de holnapra próbálok hozni egyet. A felfújódás nálam is megvan sajnos. Dehát a kívülálló ezt nem tudja, csak azt látja, hogy hatalmas a hasam.
2012. júl. 9. 16:05
8/20 anonim válasza:
nekem is nagy a pocim 7 hets vagyok de kb 18 nak néz ki
9/20 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint stagnálni fog ez a méret egy idő után?
2012. júl. 9. 16:06
10/20 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló: nincs fotód?
2012. júl. 9. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!