Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez túl nagy pocak...

Szerintetek ez túl nagy pocak 33 hetesen?

Figyelt kérdés

[link]

mindenki azzal jön, hogy mekkora óriási pocakom van. Nem tudom, én már láttam nagyobbat is ennyi idősen, de tényleg mindenki azzal jön, hogy ez milyen nagy. Holnap leszek 33 hetes

2012. máj. 23. 21:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem nagy. Nekem ilyesmi nagyságú volt a 27-28. hét környékén.
2012. máj. 23. 21:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Sztem nem, nekem is kb ekkora, én a 30. hétben vok.
2012. máj. 23. 21:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is úgy voltam vele, hogy szerintem nem nagyobb, mint kéne, de muszáj volt megkérdeznem most már mást is, mert idegesítő, hogy 10ből 10 ember azzal támad le, hogy túl nagy a hasam
2012. máj. 23. 21:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyerkőccel nagy hasam volt. Én is néha nézegettem kismamákat és egyszer beszéltem is egy 8 hónapossal (akkor voltam kb. 6) akinek talán még kisebb is volt a hasa...:) Hát ez van, genetika meg sok más egyéb.
2012. máj. 23. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem kb 30 hetesen volt ekkora, nem nagy ne aggódj!
2012. máj. 23. 22:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Amikor én azt mondtam valakinek, hogy találja ki, hogy fiú-e vagy lány van a pocakomban, magabiztosan rávágta, hogy IKREK!! :SSSSS ....

Szóval amíg "csak" azt mondják, hogy nagy az "egy gyerekes" hasad, addig örülj :D

2012. máj. 23. 23:11
 7/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Utolsonak: koszi, igazad van... Ilyen kommentart meg nem kaptam, de tudod...ami kesik... :D bar az osszes bnom akk azt mondjak orias a hasam, fogalmuk nincs a terhessegrol meg arrol sem mi fan terem egy baba. Pl az egyikuk a 29. Heten ilyet szolt: de ilyenkor meg nincs keze meg laba ugye? Szal szerintem azt sem tudjak mekkoranak kene lennie a pocaknak csak ahhoz kepest amilyen voltam 33 hettel ezelott, nagynak tunik nekik..
2012. máj. 23. 23:34
 8/13 anonim ***** válasza:
ugy latom, mostansag ez a legujabb meno kerdes, mar nem a tippelesek:)
2012. máj. 24. 04:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kifejezetten kicsi a 33. héthez képest. :D

Nekem ekkora volt 34 hetesen:

[link]

2012. máj. 24. 09:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Teljesen normális méretű pocakod van! Tudod a genetika.. akik azt mondják hogy neked milyen nagy pocid van, azok lehet hogy nem értenek hozzá vagy nekik kisebb volt.

Boldog Babavárást! :-)

28 hkm

2012. máj. 24. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!