Szerintetek ez túl nagy pocak 33 hetesen?
Figyelt kérdés
mindenki azzal jön, hogy mekkora óriási pocakom van. Nem tudom, én már láttam nagyobbat is ennyi idősen, de tényleg mindenki azzal jön, hogy ez milyen nagy. Holnap leszek 33 hetes
2012. máj. 23. 21:56
11/13 A kérdező kommentje:
kedves 8/10, nem tudom mi a divat, nem nagyon szoktam ide feljárni, max. havi 1x, ha valamiről kérdésem van utána nézek, szal gondolhatod, hogy nem a 2012es www.gyakorikerdesek.hu trendet követem a kérdésemmel. De azért köszönöm a baromi értelmes válaszodat.Szép napot
2012. máj. 24. 10:44
12/13 anonim válasza:
9-es tényleg óriási a pocakod :)
Kedves kérdező szerintem se nagy a hasad. De ez megint attól függ ,hogy előtte milyen volt. Lapos ,vagy volt akkor is pocid.Vékony vagy vagy kicsit ducibb.Optikai csalódás így bármikor lehet. Én vékony vagyok és ha úgy nézem akkor az én pocim kb akkorának tünik 20 hetesen mint a tied 33 hetesen. Csak az arányok másabbak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!