Mekkora ez a pocak 23 hetesen?
157 cm vagyok 48 kg körül szoktam lenni...hány kg pluszom lehet szerintetek eddig?
(ezt sajna nem tudom megírni nektek mert nincs mérlegünk csupán kíváncsiságból kérdem)
Hízás max + 3 kg.... maxx..
nekem 2. babával 21. héten nincs ekkora!
Jó egészséget !!!
Nézd, én is csak saccolni tudok, szerintem se híztál sokat max. 3 kg-t. Szép a pocid és normális méretű! :)
Tudod már a baba nemét és nevét? :)
Hány éves vagy?
Gratulálok a picihez!
Aranyosak vagytok köszönöm!
24 éves vagyok és kisfiú lesz. Nevet még nem sikerült választani :)) bajban vagyunk a fiúnevekkel :)
A hízást csak azért kérdeztem mert olyan szintű éhség meg evéskényszer szokott rám törni hogy kiváncsi vagyok mennyi jött fel. A másik h bmi édesszájú lettem... egyszerűen remegek a csokiért :)
Utoljára a 16.héten mértek akkor 48 kg voltam de ez a nagy evés-mánia azóta tört rám :))
Húha, én is kb. 1 hete, a 16. hét óta érzek nagyobb étvágyat és én is édesszájú lettem. 157-158 cm vagyok én is, 45,5-el kezdtem, már 48-49 kg körül vagyok. Hasonlítanak a paramétereink, lehet, hogy nekem is kisfiú lesz?
Egyébként szép pocid van.
Köszönöm :)
Én pont úgy tudom h az édesszájúság inkább lány babára utal...de nálam a pocak forma sem jött be mert tiszta lányos hasam van:)))
Szerintem nem is lányos formájú, picit felfelé ível oldalról, ami inkább kisfiús, persze így könnyen beszélek hogy már tudom :P
Méretét tekintve szerintem jó, az enyém valamivel kisebb de még csak 17 hetes vagyok. Egyáltalán nem nézel ki elhízottnak a poci és egyéb formáid alapján, sztem aggodalomra semmi ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!