Minden esetben "leszáll" a pocak? Hány hetesen szokott? Utána bármikor beindulhat a szülés?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 13:03
1/4 anonim válasza:
Amikora a baba már be is illeszkedik, tehát nemcsak koponyavégű fekvésben van, hanem be is illeszkedik a feje.
Nekem nem látszott, hogy leszállt volna a hasam, mert nagy volt a baba, de ettől még leszállt a pocim.
2/4 anonim válasza:
Nekem nem szállt le, a 39. héten szültem.
3/4 Orchidea001 válasza:
Nekem nem szállt le sehova:) 37.heten szültem.
4/4 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Nálad volt vmi előjele annak,h hamarabb szülsz? 36+5 hetes vagyok,és nagyon rosszul érzem magam...Napok óta fáj mindenem,aludni nem nagyon bírok,hányingerem van egész nap,nem bírok enni,fáradt vagyok,stb.... Fáj a pocim.
Nem tudom mitől lehet,de bízom benne,h nem a szülés közeledtét jelenti már :S
Mekkora lett a babád?
Köszi a választ.
(Kérdező,bocsi,h beleírtam)
Üdv.
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!